Reklam Filmi Çekimleri Bitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Reklam Filmi Çekimleri Bitti
Herzaman güldüren kardeşinizden bu sefer ağlatan bir video gelecek

Bugün benden büyük olan abilerimle yani 5-6 kişilik bi kadroyla duygusal reklam filmi çektik sahilde . 2 saat gibi sürdü Montaja gidecek, bittikten sonra hazır olacak ,büyük ihtimalle youtube'a yükleyeceğiz

Tepkiler: OttomaN TigeR

Türe

Üye
Hayrola ismail nerden esti

Konu Sahibi
Hayrola ismail nerden esti
Ya tanıdığım abiler vardı onlar dedi böyle bişey var ismail bize baston lazım dediler. Bende dedim ananemin var getiriyim. getirdim haydin çıkalım yola dediler abi bende eve gideyim dedim bırakmadılar olmaz dediler Gel izlersin , belki çekim felan yaparsın dediler. Bende gittim. Sonra yolda yürürken karar vermişler sakat adamı ben oynayacam Dedim abi yapamam utanırım felan. Düşün en başlta youtubea video atmak için utanıyodum onu aştım , bugünde dışarda çekemiyodum zar zor onuda atlattım Manyak bi çekim havası vardı ama ya yönetmen abi herkesi yönetiyo orda oraya koşuyo felan İnşallah güzel oynamışımdır

kcsoft

Üye
hayırlı olsun artık bize bakmazSın

bboyQ7

Üye
Hayirlisi kardes. Bizde 2007 de Çanakkaleyi kurtarmistik youtubede var videomuz ama link vermem utaniyorum

bboyQ7

Üye

Böyle bişey duymamış olayım

Bu arada televizyona felan çıkmayacaz ha Altı üstü üniversitede projeksiyondan izletilecek

- - - Eklendi - - -

Pmden lütfen

Cok amatorce zaman kaybi bosver artik senin reklami izleriz

İsmail bu gidişle artist olcaz lan

Tepkiler: OttomaN TigeR

Türe

Üye
Hadi bakalim :eller :

kcsoft

Üye

Böyle bişey duymamış olayım

Bu arada televizyona felan çıkmayacaz ha Altı üstü üniversitede projeksiyondan izletilecek

- - - Eklendi - - -

Pmden lütfen

şaka yaptım dostum

- - - Eklendi - - -

Abi o imza ne öyle ya ibretlik

DESİNGER yazmışsın. İki hata var. DESIGNER : olacak. Yani ingilizcede "İ" yok "i" var bide desinger değil designer.

Yoksa benmi yanlış söylüyorum

çok doğru

MrExpert

Üye

Abi o imza ne öyle ya ibretlik

DESİNGER yazmışsın. İki hata var. DESIGNER : olacak. Yani ingilizcede "İ" yok "i" var bide desinger değil designer.

Yoksa benmi yanlış söylüyorum

Uyardığın iyi oldu tam çeviriye bakmadan yazdım hemen düzeltiyim.

- - - Eklendi - - -

Düzelttim

Hadi bakalım İsmail şöyle güzel bir atraksiyon olsun. Ayrıca Batuhan'ın da söylediği gibi artis olacaksın bu gidişle...

Tepkiler: cukuleaks
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...