Yardım Rehberim silindi yardim

w1nk

Üye
    Konu Sahibi
Rehberim silindi yardim
Arkadaslar telefonumu avea yedek rehber ile yedeklemistim daha sonra rehberim silindi mailimde rehber durdugu icin maile girdim rehberi yukleye basiyorm fakat yuklenmiyor donuyor telefon. Birkere acildi ondada ilk numara cikti annem diye sonralari yok. Ben bunu nasil duzeltirim?? Vcf dosyasini nasil aktaririm veya aveaya gitsem yardmci olurlar mi

Tmobile

Üye
cihaz ne tam olarak

w1nk

Üye
    Konu Sahibi
avea yedek ile aldıysanız geri yüklemesi lazım bir avea bayisinden de yardım alabilirsiniz
Yaa maile giriyorum indir diyorum telefonu donduruyor birsey indirmiyor.. Acaba avea yardimci olablr mi yani sistemlerinde fln varmidir

maktama

Üye
Çözüm bulamazsanız son çare olarak Vcf dosyasını notepad ile ya da daha düzgün gösterebildiği için excel ile açabilir içindeki numaraları görebilirsiniz, bilginiz olsun(belki biliyorsunuzdur zaten)

w1nk

Üye
    Konu Sahibi
Çözüm bulamazsanız son çare olarak Vcf dosyasını notepad ile ya da daha düzgün gösterebildiği için excel ile açabilir içindeki numaraları görebilirsiniz, bilginiz olsun(belki biliyorsunuzdur zaten)
Yeni ogrendim bunu. Nasil yapacagim?

Tmobile

Üye
Yaa maile giriyorum indir diyorum telefonu donduruyor birsey indirmiyor.. Acaba avea yardimci olablr mi yani sistemlerinde fln varmidir
avea yedek ile kaydolduğu için vardır bulut tabanlı hizmet gibi çalışıyor çünkü yarın bir uğrayıp sorabilirsiniz halledemezseniz. veyatta başka bir cihaza avea yedek yükleyin numaralarınızı transfer edin.

maktama

Üye
Dosyayı bilgisayara atın, sağ tıklayıp birlikte aç deyin, note pad, wordpad veya exceli seçin. Basitçe gerhangi bir metin editörü işinizi görür,ama excel gruplandırıyor isim- numara-vs.. olarak, onun için daha rahat oluyor.

Yalnız gerçekten de vcf dosyasının içinde sadece dediğiniz numara varsa o zaman sizin için sıkıntı işte.

Bu arada telefonun rehberi geri yüklerken donduğunda emin misiniz? Belki işlem uzun sürüyordur ve siz donuyor zannetmişsinizdir... hani olur ya, belki...

w1nk

Üye
    Konu Sahibi
Yokk yaa baya bekledim ama donuyor yani.. İnsallah olur tesekkur ederm sagol excell acar degil mi

maktama

Üye
Telefonunuzda ofis programı yok mu hiç, şimdi dosyayı telefonunuza indirip açabilirsiniz bile

w1nk

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzda ofis programı yok mu hiç, şimdi dosyayı telefonunuza indirip açabilirsiniz bile
Dosya mailde fakat farkeder mi Reis notepad le aciyorm sacma sacma yazilar cikiyor

maktama

Üye
Ben bendeki vcf yi açıyorum içi şu şekilde:
---
BEGIN:VCARD
VERSION:2.1
N:;ANNEM;;;
FN:ANNEM
TEL;CELL;PREF:053xxxxxzzz1
END:VCARD
BEGIN:VCARD
VERSION:2.1
N:;Arzu;;;
FN:Arzu
TEL;CELL;PREF:053xxxxxxxx2
END:VCARD
.
.
.
----
Böyle gidiyor. Burdan da numaralar çok rahat okunuyor. Tabii numaraları ben xxxx koyarak değiştirdim. telfonda (note n7000)quickoffice ile açtım.
Direkt microsoft word ile yada wordpadle açmayı deneyin, olmazsa zaten vcf dosyanız bozuk olabilir büyük ihtimal.

Dawn

Emekli Yönetici
Pc den icluda gir bilgisayardan icluda a sim aktarma var çogu dosya biçimini destekler icluda gitikten sonra telfondan giriş yap iclud rehber yedeklemesini telefona yükle çok basit bişi o kadar karışık değil