Reckless Getaway. yeni bir Reckless oyunu buda çok güzel.

mpy

Üye
    Konu Sahibi
Reckless Getaway. yeni bir Reckless oyunu buda çok güzel.
[video=youtube;4WIo48F96H8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4WIo48F96H8[/video]

APK:

SD :

sd/data/data ya kopyalayın.

herkeste olurmu bilmiyorum ama ben sd dosyasını buradan indirip kurmama rağmen girişte birşeyler indirdi. ama pek uzun sürmüyor. 3-5 dk lık birşey.

Tepkiler: alpalp84, xinsurer, devilmy ve 1 kişi daha
Teşekkürler,

Süperkulade bir oyun

Saygılar
Erkan

mpy

Üye
    Konu Sahibi
iyi eğlenceler.

xinsurer

Üye
Teşekkürler, diğer reckless oyunu gibi çok güzele benziyor, hemen yüklüyorum..

leo3577

Üye
güzel oyun tavsiye ederim..gs2

Tepkiler: tequilaq

xinsurer

Üye
Ne yazık ki Galaxy Gio'da çalışmıyor
yine de teşekkürler..

Yigit315

Üye
anıl kardeş sende bu reklam işine iyice kaptırdın kendini Ama bilgin olsun yasak. @mpy sanada teşekkürler hocam.Oyun güzel

Tepkiler: mpy

mpy

Üye
    Konu Sahibi
sd den kaynaklanıyor olabilir. sdyi indirme. sadece apkyı kur ve sdyi wifi den indirmesine izin ver. bazı oyunların sd leri telefondan telefona farklılık gösteriyor wifi ile otomatik olarak uyumlu olan iner.

0SEmih0

Üye
oyun açılıyor. menüye geliyorum bölüme tıklıyorum loading ekranından direk atıo ana menüye geri dönüyor... bunun hakkında bilgisi olan varmı..... teşekkürler...

murat_83

Üye
oyunu tekrar yükleyebilme ihtimaliniz varmı oyun videoda çok güzel gözüküyor ama linklerin hepsi pert

ssnopp

Üye
kardeş saol ama desire hd de çalıştıramadım , licence hatası ve downloading hatası veriyor ne yapabilirim ?

oyun çalışmıyor oyunu almadın çakallık yapma oyunu al diyor sd yide indirdim onsuzda denedim