ismail Üye batubower' Alıntı: Hangi sinema bu saatte hizmet veriyor Genişletmek için tıkla ... ankarada arkadaş filmden 1de çıkmış olsa birazda dışarda takılsa saat tam eder
batubower' Alıntı: Hangi sinema bu saatte hizmet veriyor Genişletmek için tıkla ... ankarada arkadaş filmden 1de çıkmış olsa birazda dışarda takılsa saat tam eder
Van Hohenheim Üye İsmail' Alıntı: ankarada arkadaş filmden 1de çıkmış olsa birazda dışarda takılsa saat tam eder Genişletmek için tıkla ... Ankara ise bilemem valla burda kipa 11de falan kapanıyor
İsmail' Alıntı: ankarada arkadaş filmden 1de çıkmış olsa birazda dışarda takılsa saat tam eder Genişletmek için tıkla ... Ankara ise bilemem valla burda kipa 11de falan kapanıyor
ismail Üye batubower' Alıntı: Ankara ise bilemem valla burda kipa 11de falan kapanıyor Genişletmek için tıkla ... aydın nasıl biyer biliyorum sonuçta sökeliyim Ankarada da alışveriş merkezlerindeki dükkanlar 22:00de kapanır. ama sinemalar özellikle haftasonu baya açık olur.. Al bak link Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
batubower' Alıntı: Ankara ise bilemem valla burda kipa 11de falan kapanıyor Genişletmek için tıkla ... aydın nasıl biyer biliyorum sonuçta sökeliyim Ankarada da alışveriş merkezlerindeki dükkanlar 22:00de kapanır. ama sinemalar özellikle haftasonu baya açık olur.. Al bak link Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.caner. Üye yaren_dede' Alıntı: Filmin reklami cok itici geldi ama sirf benden uzak durman icin filme gidicem Genişletmek için tıkla ... Aynen.
yaren_dede' Alıntı: Filmin reklami cok itici geldi ama sirf benden uzak durman icin filme gidicem Genişletmek için tıkla ... Aynen.
Türe Üye Hmm yav bu çocuk benim güldüğüme gülmüyor o zaman ben bununla ilişkiyi keseyim bundan bi ... Olmaz. (!)
Hmm yav bu çocuk benim güldüğüme gülmüyor o zaman ben bununla ilişkiyi keseyim bundan bi ... Olmaz. (!)
Van Hohenheim Üye İsmail' Alıntı: aydın nasıl biyer biliyorum sonuçta sökeliyim Ankarada da alışveriş merkezlerindeki dükkanlar 22:00de kapanır. ama sinemalar özellikle haftasonu baya açık olur.. Al bak link Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 12.15 de bile oynatıyorlar sökedeki kipada sinema yok galiba
İsmail' Alıntı: aydın nasıl biyer biliyorum sonuçta sökeliyim Ankarada da alışveriş merkezlerindeki dükkanlar 22:00de kapanır. ama sinemalar özellikle haftasonu baya açık olur.. Al bak link Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 12.15 de bile oynatıyorlar sökedeki kipada sinema yok galiba
turancen Üye Kafan güzelmiş kardeşim güle güle kullan, herkesin renkleri ve zevkleri farklıdır, hiç kimseye bu nedenle ne küsülür, nede sövülür ki, buna zaten hiç hakkımız yok, eleştiri ve yorumumuzu yapar cevabımızı alır, yolumuza devam ederiz.
Kafan güzelmiş kardeşim güle güle kullan, herkesin renkleri ve zevkleri farklıdır, hiç kimseye bu nedenle ne küsülür, nede sövülür ki, buna zaten hiç hakkımız yok, eleştiri ve yorumumuzu yapar cevabımızı alır, yolumuza devam ederiz.
AlexsandroZ Üye Millet bu neyin kafası.Olay farklı,adamlar Türkçe imla kurallarını anlatmışlar.Kısaca zevkler ve renkler tartışılmaz diyip geçin.
Millet bu neyin kafası.Olay farklı,adamlar Türkçe imla kurallarını anlatmışlar.Kısaca zevkler ve renkler tartışılmaz diyip geçin.
ismail Üye batubower' Alıntı: 12.15 de bile oynatıyorlar sökedeki kipada sinema yok galiba Genişletmek için tıkla ... evet yok
batubower' Alıntı: 12.15 de bile oynatıyorlar sökedeki kipada sinema yok galiba Genişletmek için tıkla ... evet yok
Van Hohenheim Üye İsmail' Alıntı: evet yok Genişletmek için tıkla ... novada da ne ararsan var sinema yok
ismail Üye batubower' Alıntı: novada da ne ararsan var sinema yok Genişletmek için tıkla ... evet yenidoğandaki mağazaları bitirdi ama orası yenideoğandakiler çok dağınık olması orayı ilgi odağı yaptı
batubower' Alıntı: novada da ne ararsan var sinema yok Genişletmek için tıkla ... evet yenidoğandaki mağazaları bitirdi ama orası yenideoğandakiler çok dağınık olması orayı ilgi odağı yaptı
MaxipmaN Üye internetten bakacam daha sonra herküle girdik bügün bayıldık 10 numaraydı hep hereketliydi baymadı boyka reyiz de filme hava katmış
internetten bakacam daha sonra herküle girdik bügün bayıldık 10 numaraydı hep hereketliydi baymadı boyka reyiz de filme hava katmış
esmeran3 Üye batubower' Alıntı: Hangi sinema bu saatte hizmet veriyor Genişletmek için tıkla ... Prestige sinemaları saat 23,30 23,45 de hizmet veriyor gidebilirsin ankaradaysan canım bilmediğin konularla da dalga geçer gibi konuşma
batubower' Alıntı: Hangi sinema bu saatte hizmet veriyor Genişletmek için tıkla ... Prestige sinemaları saat 23,30 23,45 de hizmet veriyor gidebilirsin ankaradaysan canım bilmediğin konularla da dalga geçer gibi konuşma
ismail Üye esmeran3' Alıntı: Prestige sinemaları saat 23,30 23,45 de hizmet veriyor gidebilirsin ankaradaysan canım bilmediğin konularla da dalga geçer gibi konuşma Genişletmek için tıkla ... ayrıca vodafoneye 1 aana 1 beleşi var
esmeran3' Alıntı: Prestige sinemaları saat 23,30 23,45 de hizmet veriyor gidebilirsin ankaradaysan canım bilmediğin konularla da dalga geçer gibi konuşma Genişletmek için tıkla ... ayrıca vodafoneye 1 aana 1 beleşi var
mürteza16 Üye hasaneness' Alıntı: Beklentim yuksekti ama yinede harika yapmislar Genişletmek için tıkla ... Gittin mi
hasaneness' Alıntı: Beklentim yuksekti ama yinede harika yapmislar Genişletmek için tıkla ... Gittin mi