recep ivedik 4'e giden insanlar

Konu Sahibi
recep ivedik 4'e giden insanlar
günlük hayatta görüşmeyi kestiğim kişiler. kardeşim gitmiş onunla konuşmayı kestim. böylesi birşeye prim veren insanların benim hayatıma katacağı hiçbir şey yoktur çünkü.

Invoke

Üye
Çıkar ilişkisi diyorsun yani sana bir şey katmıyorsa önemsizdir.

Tepkiler: Kit Kat, Türe, Emrgncy ve 2 diğerleri
Biraz gerçekçi konuşayım;şimdi artik forumca yillarca ezberledigimiz birsey var. Bazı üyeler senelerce girmeyip sanki burayi yeni kesfetmis gibi 1 günde konu rekoru kirmaya calisiyorlar ama konular ya alakasiz yorumlara kayiyor yada alaka olmayan konular aciliyor. Yani adepte olmalarin da ters etki yaratiyor ve tabiki de uyum yerine,alisamadiklarindan farkli dunyalari yasiyormuslar gibi farkli davraniyorlar. Sonu ne mi oluyor? hizli giden atin olayi olup,1-2 gune forumdan gonderilmis oluyor. Sizinde sonunuz boyle gibi sayin konuyu acan,heycan yapmaniza gereksiz kendinizi kasmaniza gerek yok. Ben söylüyorum ama umuyorum ki o herkezin gibi sonunuz olmaz. ümit ediyorum.

Tepkiler: doqukans2, coolasker54, hasaneness ve 5 diğerleri
    Konu Sahibi

bu yazdığınız dil türkçe mi? herkez demişsiniz adepte demişsiniz daha birçok dil bilgisi yanlışı var. böyle birini kaale alamam.

KayraBey

Üye
Birileri ağır işsiz

Tepkiler: doqukans2, Türe, Emrgncy ve 7 diğerleri
Konu tamamen saçma. Sen gülmezsin o adama ama başkaları güler. Bir sen mi akıllısın onca kişi değil? Tabi ki hayır.

Tepkiler: İhtiyar007, caferdondu ve Dede

Invoke

Üye
bu yazdığınız dil türkçe mi? herkez demişsiniz adepte demişsiniz daha birçok dil bilgisi yanlışı var. böyle birini kaale alamam.

Cümleye büyük harfle başlayınız.
Türkçe gibi özel isimlerin ilk harfini büyük harfle yazınız.
Benzer terimleri, olayları, söz öbeklerini virgül kullanarak birbirinden ayırınız.
Ayrıca "kaale" değil, "kale" olmalıydı doğrusu.

Tepkiler: doqukans2, .caner., Emrgncy ve 4 diğerleri
Yani beni elestirirken kendi gol olmus kendi kalesine gol atmakta diyoruz biz o yapilana

Ben hiç gitmedim serisine . Sırf küfür diye ama kimseye de gitme diyemiyorum . Desem hayatımdan sana ne der . Dönem böyle . Insanlar stresli şehir hayatı tuhaf . Bu hale getiren başı pc den cepten kaldırmayan bizleriz . Hepimiz sanki bir kraliz .
Iş yerinde bi büyük abimiz var . Misafirliğe gittim dedi. Hemde cenaze yalnış hatırlamaz isem . Gençler kafası eğik telefonla uğraşıyor kimse kimseyi görmüyor
. Sanal hayata hoş geldiniz

Tepkiler: İhtiyar007

0MG90

Üye
Bu neyin kafası ya

Tepkiler: Van Hohenheim, İhtiyar007 ve nokia_belle

KayraBey

Üye
Tamam otur 100

Tepkiler: doqukans2, Emrgncy, İhtiyar007 ve 1 kişi daha
Ben böyle konu görmedim

Tepkiler: nokia_belle
Vuhuuu

Tepkiler: nokia_belle
Filmin reklami cok itici geldi ama sirf benden uzak durman icin filme gidicem

Tepkiler: turancen, doqukans2, .caner. ve 5 diğerleri
zevkler ve renkler tartışılmaz bunu o kafana sok anladın mı

xavxmaxi

Emekli Yönetici

Tepkiler: 0MG90 ve -Börteçine-
Biz buna "kanırtmak" diyoruz Aklıma geldide :
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: -Börteçine-

esmeran3

Üye
Daha yeni geliyorum filmden 15 dk oldu çıkalı =) ben çok ama çok beğendim tavsiye ederim başta sıkıcı idi ama sonlara doğru çok güzeldi =)