Real Racing 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Real Racing 3

Mobil platformdaki yarış oyunlarının en başarılı serilerinden olan Real Racing'in üçüncü oyunu için tanıtım videosu yayınlandı.

EA ve Firemonkeys işbirliği ile geliştirilen Real Racing 3, San Francisco'da düzenlenen EA'nın yaz vitrinini sergilediği basın konferansında kendini gösterdi. Kaliteli grafikleri ile dikkat çeken oyun, sayısı artan lisanslı araçları ile mobil platfromda oldukça eğlenceli bir yarış deneyimi sunacak gibi görünüyor. Yayınlanan tanıtım videosunda sadece ''Porsche'' marka araçlar kendini gösterse de Audi ve Dodge gibi birçok markanın lisanslı araçlarının oyun içerisinde yer alacağı belirtiliyor. Serinin önceki oyunlarındaki gibi kaliteli yarış dinamikleri sahip olması beklenen Real Racing 3'ün Android ve iOS platformu için çıkış yapması bekleniyor.

Yarış oyunlarını seven mobil oyuncuların merakla beklediği ''Real Racing 3'' için daha ayrıntılı bilgiler ve kesin bir çıkış tarihi belirtilmese de oyunun bu yıl içerisinde çıkışını gerçekleştirmesi bekleniyor.

ALINTIDIR.

Tepkiler: Cihanî Sultan ve Amaru Shady
Güzele benziyor.Ama ben bu tür oyunları sevmem

Symbiana çıkmıycağına göre ...

walla hacıı sırf oyun-uygulama-hız için Androide geçicem wallaa yaaa bıktım nokia ya yine yok demekten

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Gayet gerçekçi gözüküyor. Eğer Yeni iPhone hd çözünürlük ve 4.0" ekranla gelirse bu oyunun tadından yenilmez.

oyun ve stabiliyet açısından iphone daha iyi ya kesin iphone a geçicem artık...!!!!!!!!

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu da mobildeki Gran Turismo gibi bişey oldu. Gelsin bakalım.

Tepkiler: Amaru Shady

MasteLaa

Üye
Teşekkürler kardom hadi bakalım hayırlısı

Kerim.

Üye
Of mükemmel ya.haber için

15097

Üye
Ne zaman çıkacak bu oyun? Hemen çıksa da oynasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...