ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
S4 de kamerayi degistirirken cihaz donuyordu bataryayi cikarmak zorunda kaliyordum o sorun duzeldimi
Evet bir önceki sürümde düzeldi
Arkadaşlar apk yi kurduktan sonra sd yi nereye atiyosunuz bende oyunu açtiktan sonra bi şeyler indirmeye başliyo ve bu sayfa geçmiyor takiliyor
Merhaba arkadaşlar. Bi sorum olacak. Ben bu oyunu uzun zamandır oynuyorum. Bazı arabaları almak için altın gerekiyor. Acaba bu hile ile sadece para ve altın mı geliyor. Yani ben kendi kayıtlı oyunumu kaybetmek istemiyorum. Başkasının oyununu oynamak istemiyorum. Sadece altın lazım bana.
Yani para ve altın aktif oluyor demi bu şekilde. Koenigsegg agera r alcamkendi oyununu ayarlar bölümünden cloud save ile kaydedebilirsin ben telefona format atmadan önce kayit yaptim simdi kaldigim yerden devam ediyorum. Bu sıkıntıyı böyle cozebilirsin ve bi de kendi doc dosyani yedekle. Ne olur ne olmaz
Ben aktif edemedim cunku hileli doc dosyasını kopyaladigimda oyundan daha acmadan atıyor hiç oynayamadim hileli normal devam ediyorum şu anYani para ve altın aktif oluyor demi bu şekilde. Koenigsegg agera r alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?