Real Racing 3 v1.0.59 (Offline/Sınırsız Para)

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Real Racing 3 v1.0.59 (Offline/Sınırsız Para)

Yenilikler:
- Fixed download issues for players encountering problems using 3G and 4G networks
- Fixed some crash issues on particular devices
- Addressed notification issues for alerting players when cars are ready
- Fixed support for offline play

[video=youtube;yjiYd64NWCw]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yjiYd64NWCw#t=0s[/video]

AÇIKLAMA
-Rar dosyasının içinde apk ve 'doc' (Sınırsız para hilesi için) adında bir klasör var.
-Dosyayı orjinali ile değiştirip hileyi aktif edebilirsiniz.
-İyi oyunlar

Ekli dosyalar

Tepkiler: mtrhsts, Symbianizer, muhammedzek ve 2 diğerleri
Data dosyalari ayni 1.0.56 Ile sadece data icindeki dosya isminin sonundaki row u silip na yazin ve okeyleyin 1.0.59 surumunu acin 1mb dowlod istiyor yukleyin tamamdir Oyuna devam beyler

stef77

Üye
ace 2 ye uyumlu değil diyo ?

5800xp

Üye
galaxy ace da çalışırmı acabaa

pusatt

Üye
süper oldu teşekkürler

Bazı oyunlarda hile gerekli olabilir ama bu tür oyunlarda zevk bırakmıyor... Oyundaki amaç sadece yarış değil, araba satın almak geliştirmek... Bu bazen uzun zaman alsa da hırs yaptığımız için zevki de artıyor... Yaptığımız modifiyeler yarışa da etki ediyor... vs vs... Tabii renkler ve zevkler tartışılmaz...

İlk başta wi-fi istiyo da sonra da istiyo mu

player13

Üye
çok çok teşekkür ederim sorunsuz çalisiyor super

uygulama yüklenmesi uyarısı alıyorum.

uygulama yüklenmedi uyarısı alıyorum.

gocadayi

Üye
inter baglantısı isitiyo

arkadaşlar hile yapayım dedim olmadı, eski data dosyasını da sildim yanlışlıkla 42 saatlik oynadığım oyun boşa gitti. para hilesi oldu ama en baştan başladı oyun. oyunu oynamış arkadaşlardan biri oyun içindeki data dosyasını mail atabilirlermi bana acaba, oyunu kaldığım yerden oynamak istiyorum

ayrıntılı anlatırmısınız yahu hiçbirşey anlamıyorum

Oyun içi resmi ni görmek istiyorum