Uygulama Real Racing 2 Sorunu yardımmm

Konu Sahibi
Real Racing 2 Sorunu yardımmm
ben avea intoucha real racing 2 armv6 yükledim çalışıyor fakat 1 tane kamera açısında çalışıyor diğer kamera açılarında oyunun ekranı simsiyah oluyor ( yarıştayken ) sadece arabanının önünü gösteren kamera çalışıyor yani bende bunu pek sevmiyorum acaba diğer kamera açılarında nasıl oynayabilirim ???

- - - Eklendi - - -

gpu markanı kontrol et.mali adreno power vr gibi türleri var.cihazının hangisi olduğunu öğren ve oyunun data dosyasını uygun olanını indir kolay gelsin.

Konu Sahibi
gpu markam adreno200 dü heralde

- - - Eklendi - - -

zaten indirdiğim oyunda adreno 200 dü kardeş?

gpu markam adreno200 dü heralde

- - - Eklendi - - -

zaten indirdiğim oyunda adreno 200 dü kardeş?
real racing 3 indirerek bu sorundan kurtulabilirsin google play de rr3 graphics diye program var onu indirip low seçersen kasmaz da

Konu Sahibi
avea intouch real racing 3 ü nasıl açsın kardeim 600 mhz + 512 ram ile + avea intouch armv6 real racing armv7 deilmi ??

avea intouch real racing 3 ü nasıl açsın kardeim 600 mhz + 512 ram ile + avea intouch armv6 real racing armv7 deilmi ??
sen dediğimi bir dene bir bildiğimiz var ki konuşuyoruz rr3 graphics ten low a çekince çalışıyor

Konu Sahibi

boyutunu bilmiyorum benim tercihim nfs mw rr3 oynamıyorum

- - - Eklendi - - -

bi araştır

wifi den çekicemde her apk uyar dimi ?

- - - Eklendi - - -

kardeş apk yı yükledim Malesef Real Racing 3 durdu hatası aldımmm

Konu Sahibi
1.6 gb hafızam var biryerden baktım datası 750 mb di ama rar dı nasıl yetmemiş rahat yetmesi lazımm

- - - Eklendi - - -

1.6 gb hafızam var biryerden baktım datası 750 mb di ama rar dı nasıl yetmemiş rahat yetmesi lazımm

real racing 2 nin başka apk larını dene sende

.rar sıkıştırılmış dosyadır içinden çıkartmadan gerçek boyutunu bilemezsin

- - - Eklendi - - -

3 apk denedim yetmezmi ? :S
yeter ama sorunun çozülmediyse başka çozümler bulman lazım

Konu Sahibi

3 mb lik .rar lı pc oyunu gordum içinden çıkardım 4.3 GB ayrıca oyun sorunsuz çalışıyordu bunu bana mı soyluyorsun

oha nerde gördün onu hem malesef real racing 3 durdu diyince telefonun sistem özelliklerinden kaynaklanmazmı çünkü çok üst düzey bir oyun :S

oha nerde gördün onu hem malesef real racing 3 durdu diyince telefonun sistem özelliklerinden kaynaklanmazmı çünkü çok üst düzey bir oyun :S
sanmam hafıza yetmediyse durdurulması normal senin dediğin de olabilir ama

- - - Eklendi - - -

5-6 yıl once gordum gta sa

Konu Sahibi
neyse fifa 12 yüklüyeyin bari güzele benziyor :P