tory1tory
Üye
-
Konu Sahibi
-
real racing 3 indirerek bu sorundan kurtulabilirsingpu markam adreno200 dü heralde
- - - Eklendi - - -
zaten indirdiğim oyunda adreno 200 dü kardeş?
sen dediğimi bir dene bir bildiğimiz var ki konuşuyoruz rr3 graphics ten low a çekince çalışıyoravea intouch real racing 3 ü nasıl açsın kardeim 600 mhz + 512 ram ile + avea intouch armv6 real racing armv7 deilmi ??
sen dediğimi bir dene bir bildiğimiz var ki konuşuyoruz rr3 graphics ten low a çekince çalışıyor
boyutunu bilmiyorum benim tercihim nfs mw rr3 oynamıyorumpeki kaç gb yer gerekiyor 1.5 gb den fazla yerim yok çünkü
boyutunu bilmiyorum benim tercihim nfs mw rr3 oynamıyorum
- - - Eklendi - - -
bi araştır
wifi den çekicemde her apk uyar dimi ?
- - - Eklendi - - -
kardeş apk yı yükledim Malesef Real Racing 3 durdu hatası aldımmm
3 apk denedim yetmezmi ? :Sreal racing 2 nin başka apk larını dene sende
.rar sıkıştırılmış dosyadır içinden çıkartmadan gerçek boyutunu bilemezsin1.6 gb hafızam var biryerden baktım datası 750 mb di ama rar dı nasıl yetmemiş rahat yetmesi lazımm
- - - Eklendi - - -
1.6 gb hafızam var biryerden baktım datası 750 mb di ama rar dı nasıl yetmemiş rahat yetmesi lazımm
yeter ama sorunun çozülmediyse başka çozümler bulman lazım3 apk denedim yetmezmi ? :S
hiçbir .rar dosya 2 katı kadar sıkıştılamaz 2 katı olsa bile benim yerim yinede yetiyor
.rar sıkıştırılmış dosyadır içinden çıkartmadan gerçek boyutunu bilemezsin
3 mb lik .rar lı pc oyunu gordum içinden çıkardım 4.3 GB ayrıca oyun sorunsuz çalışıyordu bunu bana mı soyluyorsunhiçbir .rar dosya 2 katı kadar sıkıştılamaz 2 katı olsa bile benim yerim yinede yetiyor
3 mb lik .rar lı pc oyunu gordum içinden çıkardım 4.3 GB ayrıca oyun sorunsuz çalışıyordu bunu bana mı soyluyorsun
sanmam hafıza yetmediyse durdurulması normal senin dediğin de olabilir amaoha nerde gördün onu hem malesef real racing 3 durdu diyince telefonun sistem özelliklerinden kaynaklanmazmı çünkü çok üst düzey bir oyun :S
fifa yerine pes oneririm daha iyineyse fifa 12 yüklüyeyin bari güzele benziyor:P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?