duzce Üye Eywallah --------------- Ekleme --------------- Bende N70 Var Real Player 4,00 4,00 Ile Değiştirilsinmi Diyor Real Player 4 Yani Boşuna 5 Yazmışsınız 6630 Dada Aynısını Yapıyor Diğerlerindede
Eywallah --------------- Ekleme --------------- Bende N70 Var Real Player 4,00 4,00 Ile Değiştirilsinmi Diyor Real Player 4 Yani Boşuna 5 Yazmışsınız 6630 Dada Aynısını Yapıyor Diğerlerindede
fenerlicelal01 Üye hic bi işe yaramıyor video yu bıle acmıyor 0*0001223 unrecognized format yazıyor acılmıyor bolye programın taaa ************************************************************************************************************************
hic bi işe yaramıyor video yu bıle acmıyor 0*0001223 unrecognized format yazıyor acılmıyor bolye programın taaa ************************************************************************************************************************
CanceR Üye 7610 da denedim kuruluyo ama videoyu güzel oynatmıyo yani ses gidip geliyo bide tam ekran nasıl izlicez onu öğrenemedim !!!_???
7610 da denedim kuruluyo ama videoyu güzel oynatmıyo yani ses gidip geliyo bide tam ekran nasıl izlicez onu öğrenemedim !!!_???
alemburda Üye benim cep tel. programları cdsinde var ama versiyon tam aklımda yok bu hangi telefonlarda çalışır bilgi verebilir misin?
benim cep tel. programları cdsinde var ama versiyon tam aklımda yok bu hangi telefonlarda çalışır bilgi verebilir misin?