LAZOFLU Emekli Yönetici iskilipmekani' Alıntı: beyler bu N70 de çalışıyo mu? Bu arada twism imza reklam ban pls Genişletmek için tıkla ... arkadaş bu oyun en iyi n70 de çalışıyor hemde sis yani bomba gibi çalıştırıyor. Telefonu hiç yormuyor ve yavaşlatmıyor. Benden %100 not aldı.
iskilipmekani' Alıntı: beyler bu N70 de çalışıyo mu? Bu arada twism imza reklam ban pls Genişletmek için tıkla ... arkadaş bu oyun en iyi n70 de çalışıyor hemde sis yani bomba gibi çalıştırıyor. Telefonu hiç yormuyor ve yavaşlatmıyor. Benden %100 not aldı.
74100onur Üye kanki bu oyun sis uzantılı bi dosya.Benim telefon jar uzantılı olanları kaldırıyooo.bana bunun jar uzantılısını bulursan koyar mısın??
kanki bu oyun sis uzantılı bi dosya.Benim telefon jar uzantılı olanları kaldırıyooo.bana bunun jar uzantılısını bulursan koyar mısın??
crazy_mac Üye üff sis uzantılı ama ağır çekim oyun oynuyor n70 var şu ana kadar n70 te oynanacak en iyi futbol oyunu fifa 2007 ngage üstüne tanımam bilgisayar gibi hıphızlı...
üff sis uzantılı ama ağır çekim oyun oynuyor n70 var şu ana kadar n70 te oynanacak en iyi futbol oyunu fifa 2007 ngage üstüne tanımam bilgisayar gibi hıphızlı...
hsynugurr Üye yaw kardeş bunda kadroları nasıl düzenleyeceğiz isimler yanlış hep bilen varsa açıklasın ben uğraşırım
yaw kardeş bunda kadroları nasıl düzenleyeceğiz isimler yanlış hep bilen varsa açıklasın ben uğraşırım
vurkacogluuuu Üye oyun için saol ama oyun 6630 da açılıyo fakat maca baslarken telefon reset atıyor böyle yapmaması için ne yapmam gerekli lütfen yardımmmmm...
oyun için saol ama oyun 6630 da açılıyo fakat maca baslarken telefon reset atıyor böyle yapmaması için ne yapmam gerekli lütfen yardımmmmm...
kmldmn05 Üye yya 6630 a yuklemeye calıorum ama eresım noktası sec dıo ve sertıfıka gecersız kılındı dıo anlam veremedım bı turlu yardım edersnz svnrm emege saygı!!
yya 6630 a yuklemeye calıorum ama eresım noktası sec dıo ve sertıfıka gecersız kılındı dıo anlam veremedım bı turlu yardım edersnz svnrm emege saygı!!
sarı dew Üye yaw beyler n70 de süper hızlı ama 5 6 sn de bir takılıo sonra yeniden devam edio lütfen bi çözüm bulun .hemde 10 mb tel hafızasıyla
yaw beyler n70 de süper hızlı ama 5 6 sn de bir takılıo sonra yeniden devam edio lütfen bi çözüm bulun .hemde 10 mb tel hafızasıyla