Real football manager 2010 (s60v3)bütün çözünürlükler!!

Teşekkürler Arkadaşlar Burda İstemediğim Oyuncuyu Trasfer Listesine Nasıl Koyarım

Evet ya takımda bir sürü gereksiz oyuncu var bunları nasıl takımda çıkarıcaz? Satabiliyor muyuz veya kovabiliyor muyuz?

Edit : Oyuncu deiştirme yarine git, adamın üzerine bir kere tıkla yeşil olsun, basılı tut add transfer list de tamamdır.Fire dersen kovar, Talk dersen konuşur vs..

ya telefon oyunu açıyor da gameloft yazıyor altta çizgi dolmuyor yarısında donuyor 1 saat boyunca bekledim gelmedi nasıl halledebilirim yardımcı olun lütfen ...

arkadaşlar benim telefon oyunu açıyor gameloft yazıyor altta çizgi dolmuyor yarıda kalıyor nasıl halledicez bi yardım edin lütfen

ya kardeş herşey hoş guzelde bu n80 için indirdim kücük ekran cıktı istersen onu bi düzelt

Nokia 5530 versiyonu yok sanırım, ya da buradakiler uymuyor.

myfaty

Üye
tesekkurlerrrrrrrrrrr

Saolasın.
Nokia E 63'e E73 için olanı indirdim ingilizce olarak gayet iyi çalışıyor.
Başlarken isim yazamayan arkadaşlar (e63 için yazıyorum) tel. klavyesinin en alt solunda bulunan "işlev" tuşuna basılı tutarak
a-b-c harfleri için T(2)
d-e-f harfleri için Y(3)
g-h-ı harfleri için F(4)
j-k-l harfleri için G(5)
m-n-o harfleri için H(6)
p-r-s harfleri için V(7)
t-u-v harfleri için B(8)
w-y-z harfleri için N(9) tuşlarını kullansınlar.yani klavyesiz telefonlardaki harf/sayı kombinasyonlarını kullanmak için o numaralara işlev tuşuyla birlikte bassınlar.

buyuk ihtimalle %90 biliyordur ama 1 kişinin işine yarasa o da bir şey ukalalık yapmış olmayalım.

çok sağol inşallah çalışıır

sero58

Üye
Hocam süpersinizzz

rıdwwan

Üye
yeni indirdim inşallah çalışır çık güzel olduğunu duydum