Real football manager 08 s40 5300

egefe

Üye
    Konu Sahibi
Real football manager 08 s40 5300

REal Futbol 2008

Tepkiler: Bedboys43, şafak154, avsar_oglu_38 ve 1 kişi daha

pntrk

Üye
aynı dertten şikayetçiyim

sizin o oynamaya çalıştığınız türkçe versiyonudur... alın ben size türkçe olmayanını koyuyorum... umarım işinizi görür...

asdfd

Üye
teşekkrüler kardeş

tşk ederim

--------------- Ekleme ---------------

bravo

güzel çok sagulun

sagulun

kardes bu 128x160 ekran cozurlugu degil yaaa.o da varsa bi zahmet onunda linkini koysan

chocol kardes noldu ya bakmadın mı hic??

paylasim icin cok tesekkurler arkadaslar bu football manager 2008 nokia 6600 da calisiyormu acaba yardim ederseniz sevinirim...

metix

Üye
2009 çıktı 2008 i napcanız

mben de sewmedeım o yenı dıe ekledıklerını takılıoo ama eskı versıyonunda 2014-2015 sezonuna kadar geldım oyun takılmaya basladı sezon bıtıncede tamamen takıldı bu arada arkadaslara tavsıem ılk sezon hemen şampıonlar lıgı kupasını almayın ertesı sezon alın ve bı sezon daha atlayın tekrar alın dıer kupalarda bı sorun yoog

ewet kardeşim bende tilt oldum 2014-2015 sezonuna geldim takıldım kaldım bilgilendirmen için sasol kardeşim şimdi yeni baştan başlıycam

bu arada rocco_06855 sana bişi sorucam kardeşim 2 sezon sonunda transfer yapmak için bekliyorum takıma ancak transfer bütçem 400 bin avro 0luyor ancak iç transfer de kontrat yenilerken para -138 bin avroda falan oluyor iç transferi yapamıyorum ve oyuncuları kaybediyorum yardımcı olurmusun bir bilgin var mı?