ibrahimbüyükdemir Üye Konu Sahibi Real Football 2017'de Beklenen Değişiklikler Bu Ay Çıkacak Olan Real Football 17 Hakkında Ümit Ettiğiniz Değişiklikleri Burada Paylaşabilirsiniz...
Bu Ay Çıkacak Olan Real Football 17 Hakkında Ümit Ettiğiniz Değişiklikleri Burada Paylaşabilirsiniz...
adler03 Üye Oyuncu performans hatalarının düzeltilmesi gerekiyor.Bir de oyuncu adlarının lisanslı olması.
ibrahimbüyükdemir Üye Konu Sahibi adler03' Alıntı: Oyuncu performans hatalarının düzeltilmesi gerekiyor.Bir de oyuncu adlarının lisanslı olması. Genişletmek için tıkla ... Lisans Real Football 18'de Olacak Çünkü Oyun 3D Olarak Play Store'da Yayınlanacak... Bir İhtimal RF 17'de Olabilir...
adler03' Alıntı: Oyuncu performans hatalarının düzeltilmesi gerekiyor.Bir de oyuncu adlarının lisanslı olması. Genişletmek için tıkla ... Lisans Real Football 18'de Olacak Çünkü Oyun 3D Olarak Play Store'da Yayınlanacak... Bir İhtimal RF 17'de Olabilir...
ibrahimbüyükdemir Üye Konu Sahibi adler03' Alıntı: Kalite olarak 2014 gibi olsa yine yeterli. Genişletmek için tıkla ... Ondan Hiç Umudum Yok slymn78' Alıntı: Fazla bişey beklemiyorum menu değişir belki sadece Genişletmek için tıkla ... Zaten Başka Bişey Ekledikleri Yok RF 17 Hakkında Herhangi Bir Açıklama Ve Ekran Görüntüsü Yok... Hayırlısı
adler03' Alıntı: Kalite olarak 2014 gibi olsa yine yeterli. Genişletmek için tıkla ... Ondan Hiç Umudum Yok slymn78' Alıntı: Fazla bişey beklemiyorum menu değişir belki sadece Genişletmek için tıkla ... Zaten Başka Bişey Ekledikleri Yok RF 17 Hakkında Herhangi Bir Açıklama Ve Ekran Görüntüsü Yok... Hayırlısı
ibrahimbüyükdemir Üye Konu Sahibi adler03' Alıntı: İllaki çıkar.Zamanı gelince göreceğiz. Genişletmek için tıkla ... RF 15 Eylül Ayının 11'de verilmişti RF 16 İse En Geç Çıkan RF Olacaktır
adler03' Alıntı: İllaki çıkar.Zamanı gelince göreceğiz. Genişletmek için tıkla ... RF 15 Eylül Ayının 11'de verilmişti RF 16 İse En Geç Çıkan RF Olacaktır