Real Football 2008: Avrupa Şampiyonası HD S60v3 SymbianOS 9.2 Signed

FerreT

Üye
    Konu Sahibi

N81/N95/N82 için..

Ekli dosyalar

Tepkiler: frk uzn, JANIKO, ŞŞT ALLO ve 7 diğerleri

YsF_90

Üye
paylaşım için teşekkürler güzel oyun eline sağlık

rastbin

Üye
Oyunu oynayanlar yorum yazsa güzel olacak...Oyun felaket bir şekilde yavaş ve hiç bir şekilde oynanmıyor.

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu oynayanlar yorum yazsa güzel olacak...Oyun felaket bir şekilde yavaş ve hiç bir şekilde oynanmıyor.

Bu tip oyunlar 6131 gibi ramı düşük telefonlar için yapılmamış Symbian OS 9.2 anlamı yeni nesil telefonlarda çalışıyor demektir..yeni nesil telefonların hızı yüksektir..

rastbin

Üye
Zaten 6131 de çalışmaz,telefonum o ama onda hiç bir şekilde çalışmaz.N95 te denedim hızı düşük.6600 da s60 v2 fixlenmiş halini denedim oda yavaş...İngiliz sitelerindede yavaslıgından soz edıyolar.Şut çekerken fıtık oluyorum

benim tel çok kastı 17 mb ramden yer yiyor.

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
ne yapalım kaldıralım mı konuyu s

N73te menüye kadar açabildim 17.5 mb Ram a rağmen =) ama grafikler fifa dan kötü sanırım.Yakında fixlerler galiba 9.1 için

rastbin

Üye
S60 v2 için fixlendi.Foruma oyarım kısa zamanda.

Ayrıca ne kaldırması..Sadece yorumumda belirttim..Yavaş diye..Ama fizlenmiş halinde s60 v2 için biraz daha hızlı..

JoS

Üye
Sağol arkadasim...Eline sağlik.

emeğine sağlık... kardeşem...

sarp59

Üye
evet arkadaşlar çok ağır bi oyun n73 te kasıyor

cok guzel oynanabilirligi var bu oyunun ya cidden 10 numara eline saglik kardesim

n81 8gb da denicem inş kasmas

--------------- Ekleme ---------------

n81 8gb da denicem inş kasmas

hiç kasmıo hatta biras hıslı diebilirim rami yuksek teller için bu oyun çünkü pes2008 ablamın n73ünde kasmıştı benim n81 8gb kasmıodu saten yasmış ark n95 n81 n82 die ama oyun mükkemmel tamda aradığım tars n gage tarsı wede tam sürüm