halilatici
Üye
-
Konu Sahibi
-
Rica ederim kardeş iyi günlerde kullanınTeşekkürler.
Rica ederim kardeş iyi günlerde kullanınTeşekkürler
Rica ederim kardeş iyi günlerde kullanınTeşekkürler
kardeş kurup öğrenebilirsin bilmiyorum bizide bilgilendirirsen sevinirimteşekkürler ama burda paylaştığın oyun multiplayer oynanıyomu teşekkürler
BİLMİYORUM KARDEŞ TABLETTE HİÇ DENEMEDİM DENEYEN ARKADAŞLAR VARSA BİLGİLENDİRSİN LÜTFENTab 3 var oyunu kurdum fakat acilirken beklio sonra cikio oyundan obb dosyasina attim direk indirdigim dosyayi fakat acilmio gene
DENEYEN ARKADAŞLAR VARSA BİLGİLENDİRSİN LÜTFENmalesef yüklüyemiyorum obb dosyasına attım ama olmuyo
Rica ederim kardeş iyi günlerde kullanıneline saglik halilim iyi paylasim
telefon hafızasına.. android/obb klasör oluştur.. apk kur.. sorunsuz test ettimNe yazikki yuklenmiyor obb dosyasini kaydetmeme ragmen oyunu aciyorum download kismi geliyor ve ekran siyaha donup real Boxing yazisi ust kisimda yazili sekilde donuyor ve hata bildirimi veriyor merak ettigim konu ise denemeden neden boyle paylasimda bulunulup insanlari magdur ediyorsunuz. ....
Telefonum s2 android klasorunun icindeki obb klasorunun icerisini rardan cikan dosyayi aynen kopyaladim apk kurdum calistirdigimda download yazisi geldi ve 2 sn sonra hata verdi o kisimdan ileri gitmiyortelefon hafızasına.. android/obb klasör oluştur.. apk kur.. sorunsuz test ettim
2sürüm var ikisinide deneyin.. çalışmakta sorunsuz.. bazı telefonlara uyumsuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?