Ben bunun çağresini biliyorum ve oluyor ben kullanıyorum
1:önce herşeyi kapatın.
2:boş bir internet sayfası açın. (bunun için site giricek yere "about:blank" yazsanız yeter.)
3:araçlardan, internet seçeneklerine girin.
4:geçmişi sil yapın, tanımlama bilgisini sil yapın, dosya sil deyin ve tüm çevrimdışı içeriği sil seçeneğini seçerek tamam deyin. (bilgisayar biraz takılıcak)
5:uygula tamam deyin çıkın ve artık istediğinizi indirebilirsiniz.
Interneti kapatin;
Araçlardan, internet seçenekleri geçmişi sil yapın;
Tüm cookies leri silin ve internete tekrar baglanin indirin limit dolunca tekrar aynisi
<div class='quotetop'>(cemilova @ Jan 16 2006, 09:02 PM) [post=253916]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Interneti kapatin;
Araçlardan, internet seçenekleri geçmişi sil yapın;
Tüm cookies leri silin ve internete tekrar baglanin indirin limit dolunca tekrar aynisi
[/b][/quote]N ßu Şakamı ?
bu ne ya o kadar uğraştım hiçbir değişiklik olmadı. boş yere zaman harcadım. arkadasım kesinlikle denenmiş ve çalışan bir yöntem varsa bunu buraya yazmanız daha iyi olur. boş yere zaman harcatmayın millete
işe yaramıyor rapidden kurtuluşu çözümü hemenpaylas.com gibi limit olmayan paylaşım sitelerini kullanmak. dosya yüklerken buna dikkate debilim arkadaslar. boyutu düşük dosyaları rapidlemeyelim.
bence rapid en iyisi cok hızlı indiriyor
limit olayına gelince IP nizi değiştirin olsun bitsin bunda bişi yok internet baglantısını kesin 30 saniye kadar bekleyin sonra tekrar deneyin
şans eseri aynı IP i almış olabilir bunun için tekrar deneyin
ben bayagıdır bu sekilde kullanıyorum hiç bi sorun yok
bence rapid en iyisi
digerlerinden indirmek olum cok yavas
(((benim ağ apartman ağı istesemde kesemem kimseler benim rapide cözüm bulamadı artık o sitedende indiremiyoum arakdaşlar aslında rapid i artık tercih etmeyelim alternetif bir cok upload sitesi var)))
benim ağ apartman ağı istesemde kesemem kimseler benim rapide cözüm bulamadı artık o sitedende indiremiyoum arakdaşlar aslında rapid i artık tercih etmeyelim alternetif bir cok upload sitesi var