rapçi nasıl olunur (ciddi konu:D)

Konu Sahibi
rapçi nasıl olunur (ciddi konu:D)
Arkadaşlar bir süre rap dinlemekten usanacak duruma gelmiştim hep ceza hep sago şu kenidini rapçi sananları saymıyorum hani şu isimlerine mc yazanlar rap söylerkençok iyiydim diyer şarkıalrda sesim ... gibiydi ama hızlı söylerken çok iyiydi okulda müzikçi kora için herkeze caddelerde rüzgarı falan okuyabilrisiniz dedi herkez okudu bende ceza medceziri oukdum hoca begendi tabi koraya aldı arkamdaki çocukta kendi versiyonuınu çıakrmış galiba kendinden söz yazmış benim adım şöyle böyle bieşyler söyledi hoca almadı neyse bunu görünce celallendim nelan bu herkez rapçi 12,5yaşındaki çocukbile rapçi olmuş [video]p://www.youtube.com/watch?v=-n2gen-aFm8&feature=player_embedded#at=112[/video]
ee onlar olurda ben olmazmıyım dedi ps bilgisi var pc bilgisi var fotograf çılık var birde rapçilik olsun dedim bunu yapıldıgın program ıfalan merak ediyom aslında bebeden olursa bizden hayli hayli olur.

'Patron

Üye
bıktım bu kendını rapci sanan 'gerizekalı'lardan ! Bunların yüzünden rap müzik geriliyor ya rap müziği tanımayan bunların yüzünden rap müzikle dalga geçiyor bıktım bu saçmalıklardan artık (!)

Tepkiler: spy ghost, Silinen Üye 2149105, -efşan ve 1 kişi daha

PureFood

Üye

Al benden de o kadar.

Ve yıl olmuş 2011 hâlâ arabesk rap dinleniyor. Böyle bir rap müzik türü yok
Mc Yaqu$uqLu falan gerçekten düşündürücü bunlar

Bi de o öykü-berk falan hemen rapçi diye çıktılar ne hikmetse

Konu Sahibi
bir kaç ay öncesine kadar rapi ezikler dinler diyodum rapden soguttular nelan bu fl studio bulan rapçi olmuş szöler bitik zaten

uribaju

Üye
bu ne ya bi açıyım dedim rezillik resmen hayatımdan 2dakika 52 saniye çaldı

-efşan

Üye

----------Eklendi @ 21:19:18 ---------- Yazıldı @ 21:16:18 ----------

diss atmış abisi gerizekalı dicemde kızarlar diye demiyorum hee

Konu Sahibi
...ertiyom yorumalrı valla lan hatımın anlamı gittilan resmen neydi bu hayattan bezdirdin velet beni

EroL

Emekli Yönetici
Lan Lun tarzı konuşmasanız daha şık görünecek arkadaşlar. Benim için rap Sagopa Kajmer'dir. Repçi nasıl olunur sorusuna cevabım ise, sonradan oluşabilecek bir yetenek değildir bu olay. Doğuştan yeteneğe sahip olunması gerekir.

Tepkiler: Gofrettin115, spy ghost, Revengeful ve 2 diğerleri

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

aynen
(bu arada yeni nickin hayırlı olsun erol)

Konu Sahibi
bence rap cezadır sagodur fuattır aybendir.ya bide bunları dinleyenler var onlara acıyorum kendini çok büyük görüyosun diyolar yav bunları dinleyeceğime manga dinlerim hayko dinlerim iyi ozaman bizde grup kuralım flstudiodan birimiz ayarlar birimiz söyler birimiz yazarız okadar koaly değil bu işler gerçek repcilerin hakkına giriyoalr b3nce

uribaju

Üye
onune gelen bu ise soyunursa boyle olur insanda ilk once "ses" olmasi lazim.

'Patron

Üye
çok sakat var çokkk..

mstf_l

Üye
thebelaa nın sacma konularından biri daha iste kac hesabı vardı bunun

mstf_l

Üye
sacma oldugunu ögrensinler diye

neden hep sago diyenler olacaktır erol abi adam farsça okumuş mezuniyeti almış küfür etmeden küfürden daha beter ediyor bkz:kır kalbini ver elime kelimeler desen zaten akla gelmez bi şarkısında diyordu ''vazgeçer akrep durur yelkovan'' şunu düşünmek kendini rapçi sananların aylarını alır yani bu arada her eline fl studıo,cool edit,virtual'ı alan rapçi sanmasın camiada adam akıllı isim kalmadı

Revengeful

Emekli Yönetici
O link sadece sende çalışır