TheeBeLaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
bıktım bu kendını rapci sanan 'gerizekalı'lardan ! Bunların yüzünden rap müzik geriliyor ya rap müziği tanımayan bunların yüzünden rap müzikle dalga geçiyor bıktım bu saçmalıklardan artık (!)
bıktım bu kendını rapci sanan 'gerizekalı'lardan ! Bunların yüzünden rap müzik geriliyor ya rap müziği tanımayan bunların yüzünden rap müzikle dalga geçiyor bıktım bu saçmalıklardan artık (!)
...ertiyom yorumalrı valla lan hatımın anlamı gittilan resmen neydi bu hayattan bezdirdin velet beni
Lan Lun tarzı konuşmasanız daha şık görünecek arkadaşlar. Benim için rap Sagopa Kajmer'dir. Repçi nasıl olunur sorusuna cevabım ise, sonradan oluşabilecek bir yetenek değildir bu olay. Doğuştan yeteneğe sahip olunması gerekir.
thebelaa nın sacma konularından biri daha istekac hesabı vardı bunun
neden hep sago diyenler olacaktır erol abiLan Lun tarzı konuşmasanız daha şık görünecek arkadaşlar. Benim için rap Sagopa Kajmer'dir. Repçi nasıl olunur sorusuna cevabım ise, sonradan oluşabilecek bir yetenek değildir bu olay. Doğuştan yeteneğe sahip olunması gerekir.
başka hangi konuları varkithebelaa nın sacma konularından biri daha istekac hesabı vardı bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?