Metin MF Üye Herkes en sevdiği ve sevmediği 10 mc'yi yazsın: Sevdiklerim: 1. Sagopa Kajmer 2. Ceza 3. No.1 4. Ados 5. Sancak 6. Taladro 7. İntizam-ı Kelam 8. Hayki 9. Şehinşah 10. Revios En Sevmediklerim: 1. İçyüz 2. Fuat 3. Hidra 4. Grogi 5. Elleran Elvis 6. Stallker 7. Keişan 8. Anıl Piyancı 9. Selo 10. Ayben
Herkes en sevdiği ve sevmediği 10 mc'yi yazsın: Sevdiklerim: 1. Sagopa Kajmer 2. Ceza 3. No.1 4. Ados 5. Sancak 6. Taladro 7. İntizam-ı Kelam 8. Hayki 9. Şehinşah 10. Revios En Sevmediklerim: 1. İçyüz 2. Fuat 3. Hidra 4. Grogi 5. Elleran Elvis 6. Stallker 7. Keişan 8. Anıl Piyancı 9. Selo 10. Ayben
Enes Üye Hadi ben de yazayım. Sevdiklerim 1-Sagopa 2-Allame 3-Joker 4-Sansar 5-Hayki 6-Şehinşah 7-Saian 8- Norm Ender 9-Necip Mahfuz 10-Patron Sevmediklerim 1-Ceza 2-Fuat 3-Ayben 4-Keişan 5-Anıl Piyancı 6-Elleran 7-İçyüz 8-Grogi 9-Flowart 10-Kamufle
Hadi ben de yazayım. Sevdiklerim 1-Sagopa 2-Allame 3-Joker 4-Sansar 5-Hayki 6-Şehinşah 7-Saian 8- Norm Ender 9-Necip Mahfuz 10-Patron Sevmediklerim 1-Ceza 2-Fuat 3-Ayben 4-Keişan 5-Anıl Piyancı 6-Elleran 7-İçyüz 8-Grogi 9-Flowart 10-Kamufle
ismail Üye 10 tane yazabilir miyim bilmiyom ama SEVDİKLERİM 1 Sehabe 2 Şanışer 3 Sansar Salvo 4 Joker 5 Medusa(bide bayan olsun) 6 Patron Flex 7 Pit10 8 Alef High 9 No.1 10 Beta SevMEdiklerim 1 Sagopa Kajmer 2 Grogi 3 Yeşil oda mıdır nedir onlar 4 Ais Ezhel 5 Yeni yetme bazıları adlarını unuttum 6 İçyüz 7 8 9 10
10 tane yazabilir miyim bilmiyom ama SEVDİKLERİM 1 Sehabe 2 Şanışer 3 Sansar Salvo 4 Joker 5 Medusa(bide bayan olsun) 6 Patron Flex 7 Pit10 8 Alef High 9 No.1 10 Beta SevMEdiklerim 1 Sagopa Kajmer 2 Grogi 3 Yeşil oda mıdır nedir onlar 4 Ais Ezhel 5 Yeni yetme bazıları adlarını unuttum 6 İçyüz 7 8 9 10
Haluk. Üye sevdiklerim Sagopa ceza joker hidra allame şehinşah sevmediklerim anıl piyancı fuat ayben grogi
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Sevdiklerim Joker Allame Saian Leşker Hidra Necip Mahfuz Karaçalı Şehinşah Sagopa Kajmer Hayki Sevmediklerim İçyüz Stallker Grogi Elleran Alef High Keişan
Sevdiklerim Joker Allame Saian Leşker Hidra Necip Mahfuz Karaçalı Şehinşah Sagopa Kajmer Hayki Sevmediklerim İçyüz Stallker Grogi Elleran Alef High Keişan
doctorrr Üye sevdiklerim: tech n9ne snow tha product busta rymes yelawolf sansar şeyho saian ss xir gokdeniz karaçalı sevmediklerim: sagopa ceza grogi red allame patron flowart kolera ayben beta
sevdiklerim: tech n9ne snow tha product busta rymes yelawolf sansar şeyho saian ss xir gokdeniz karaçalı sevmediklerim: sagopa ceza grogi red allame patron flowart kolera ayben beta
Sago.Kaf-Kef Üye Sevdiklerim ; Sagopa Kolera intizam-ı kelam abluka alarm metin abi sevmediklerim ; ceza fuat sansar salvo ayben dr. fuchs pit10 sahtiyan
Sevdiklerim ; Sagopa Kolera intizam-ı kelam abluka alarm metin abi sevmediklerim ; ceza fuat sansar salvo ayben dr. fuchs pit10 sahtiyan
-Emre Üye ben mobilim sırasız yazarım Sevdiklerim Contra sehinsah sagopa allame Tankurt ais ezhel aga b sansar xir gokdeniz alper ayyildiz hidra anıl piyanci chemical bros Orking dilkeş Eminem keişan red emrah Karakuyu ender - - - Eklendi - - - ha bi de elleran. Gerisini pek sevmem
ben mobilim sırasız yazarım Sevdiklerim Contra sehinsah sagopa allame Tankurt ais ezhel aga b sansar xir gokdeniz alper ayyildiz hidra anıl piyanci chemical bros Orking dilkeş Eminem keişan red emrah Karakuyu ender - - - Eklendi - - - ha bi de elleran. Gerisini pek sevmem
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi -Emre' Alıntı: ben mobilim sırasız yazarım Sevdiklerim Contra sehinsah sagopa allame Tankurt ais ezhel aga b sansar xir gokdeniz alper ayyildiz hidra anıl piyanci chemical bros Orking dilkeş Eminem keişan red emrah Karakuyu ender - - - Eklendi - - - ha bi de elleran. Gerisini pek sevmem Genişletmek için tıkla ... Elleranı mı seviyorsun
-Emre' Alıntı: ben mobilim sırasız yazarım Sevdiklerim Contra sehinsah sagopa allame Tankurt ais ezhel aga b sansar xir gokdeniz alper ayyildiz hidra anıl piyanci chemical bros Orking dilkeş Eminem keişan red emrah Karakuyu ender - - - Eklendi - - - ha bi de elleran. Gerisini pek sevmem Genişletmek için tıkla ... Elleranı mı seviyorsun
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi -Emre' Alıntı: la elleranin bi tane şarkısı bile yok bende. Herif çok garip ya sevdiğimden değil Genişletmek için tıkla ... Son derece gereksiz birisi
-Emre' Alıntı: la elleranin bi tane şarkısı bile yok bende. Herif çok garip ya sevdiğimden değil Genişletmek için tıkla ... Son derece gereksiz birisi
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi [video=youtube;zhvnwTmcQMI]http://www.youtube.com/watch?v=zhvnwTmcQMI[/video]
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi [video=youtube;QZkhn2suh1o]http://www.youtube.com/watch?v=QZkhn2suh1o[/video]
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi doctorrr' Alıntı: [video=youtube;1AKgvMbLSgc]http://www.youtube.com/watch?v=1AKgvMbLSgc[/video] Genişletmek için tıkla ... Hani Allame'yi sevmiyordun ?
doctorrr' Alıntı: [video=youtube;1AKgvMbLSgc]http://www.youtube.com/watch?v=1AKgvMbLSgc[/video] Genişletmek için tıkla ... Hani Allame'yi sevmiyordun ?
doctorrr Üye Joker' Alıntı: Hani Allame'yi sevmiyordun ? Genişletmek için tıkla ... Bu güzel Patron'un da Hayki'yle düetlerini dinliyorum sadece
Joker' Alıntı: Hani Allame'yi sevmiyordun ? Genişletmek için tıkla ... Bu güzel Patron'un da Hayki'yle düetlerini dinliyorum sadece
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi doctorrr' Alıntı: Bu güzel Patron'un da Hayki'yle düetlerini dinliyorum sadece Genişletmek için tıkla ... Anladım ben Patron'u sevmiyorum.
doctorrr' Alıntı: Bu güzel Patron'un da Hayki'yle düetlerini dinliyorum sadece Genişletmek için tıkla ... Anladım ben Patron'u sevmiyorum.
doctorrr Üye Joker' Alıntı: Anladım ben Patron'u sevmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben de Dinlemeye başladığımda hoş geliyodu Keişan, Allame falan ama baktım adamlar resmen ergen paratoneri... Patron'un da tarzı hoşuma gitmiyor
Joker' Alıntı: Anladım ben Patron'u sevmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben de Dinlemeye başladığımda hoş geliyodu Keişan, Allame falan ama baktım adamlar resmen ergen paratoneri... Patron'un da tarzı hoşuma gitmiyor