Enes Üye Joker' Alıntı: Bir daha bu ikiliyi anca disslerde görürüz heralde Genişletmek için tıkla ... Joker çok net laf atıyo çelikten kafiyeler. pitbull ve mastifler. oyuncak mustang falan.
Joker' Alıntı: Bir daha bu ikiliyi anca disslerde görürüz heralde Genişletmek için tıkla ... Joker çok net laf atıyo çelikten kafiyeler. pitbull ve mastifler. oyuncak mustang falan.
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Joker çok net laf atıyo çelikten kafiyeler. pitbull ve mastifler. oyuncak mustang falan. Genişletmek için tıkla ... Bence Allame ve Leşker'de çok açık laf atıyor.Biraz ortamdan haberi olan biri bile anlayabilir Jok'a laf atıldığını ama ilk diss Joker'den gelir bence
TheFenomen' Alıntı: Joker çok net laf atıyo çelikten kafiyeler. pitbull ve mastifler. oyuncak mustang falan. Genişletmek için tıkla ... Bence Allame ve Leşker'de çok açık laf atıyor.Biraz ortamdan haberi olan biri bile anlayabilir Jok'a laf atıldığını ama ilk diss Joker'den gelir bence
Enes Üye Joker' Alıntı: Bence Allame ve Leşker'de çok açık laf atıyor.Biraz ortamdan haberi olan biri bile anlayabilir Jok'a laf atıldığını ama ilk diss Joker'den gelir bence Genişletmek için tıkla ... olay diss olunca Jok. dan her şeyi beklerim ben
Joker' Alıntı: Bence Allame ve Leşker'de çok açık laf atıyor.Biraz ortamdan haberi olan biri bile anlayabilir Jok'a laf atıldığını ama ilk diss Joker'den gelir bence Genişletmek için tıkla ... olay diss olunca Jok. dan her şeyi beklerim ben
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: olay diss olunca Jok. dan her şeyi beklerim ben Genişletmek için tıkla ... Rhymestein albümü çok güzel olacak hacı
TheFenomen' Alıntı: olay diss olunca Jok. dan her şeyi beklerim ben Genişletmek için tıkla ... Rhymestein albümü çok güzel olacak hacı
Enes Üye Joker' Alıntı: Rhymestein albümü çok güzel olacak hacı Genişletmek için tıkla ... cidden sabırsızlıkla bekliyorum yani battle'ın başladığını hatırlatırım
Joker' Alıntı: Rhymestein albümü çok güzel olacak hacı Genişletmek için tıkla ... cidden sabırsızlıkla bekliyorum yani battle'ın başladığını hatırlatırım
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: cidden sabırsızlıkla bekliyorum yani battle'ın başladığını hatırlatırım Genişletmek için tıkla ... Adamın acapellası bile ayrı güzel
TheFenomen' Alıntı: cidden sabırsızlıkla bekliyorum yani battle'ın başladığını hatırlatırım Genişletmek için tıkla ... Adamın acapellası bile ayrı güzel
Enes Üye Joker' Alıntı: Adamın acapellası bile ayrı güzel Genişletmek için tıkla ... Joker acapellayı çok iyi yapıyo diksiyonu falan çok iyi gerçekten
Joker' Alıntı: Adamın acapellası bile ayrı güzel Genişletmek için tıkla ... Joker acapellayı çok iyi yapıyo diksiyonu falan çok iyi gerçekten
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Joker acapellayı çok iyi yapıyo diksiyonu falan çok iyi gerçekten Genişletmek için tıkla ... aynen
TheFenomen' Alıntı: Joker acapellayı çok iyi yapıyo diksiyonu falan çok iyi gerçekten Genişletmek için tıkla ... aynen
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Ama gönlüm hep Allameden yana Genişletmek için tıkla ... Ben hiç ayrım yapmak istemiyorum ama bir dissleşme olursa Joker alır
TheFenomen' Alıntı: Ama gönlüm hep Allameden yana Genişletmek için tıkla ... Ben hiç ayrım yapmak istemiyorum ama bir dissleşme olursa Joker alır
Enes Üye Joker' Alıntı: Ben hiç ayrım yapmak istemiyorum ama bir dissleşme olursa Joker alır Genişletmek için tıkla ... yani bana da öyle geliyo ama Allame freestyle geliyosa gelsin demiş sanırım
Joker' Alıntı: Ben hiç ayrım yapmak istemiyorum ama bir dissleşme olursa Joker alır Genişletmek için tıkla ... yani bana da öyle geliyo ama Allame freestyle geliyosa gelsin demiş sanırım
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: yani bana da öyle geliyo ama Allame freestyle geliyosa gelsin demiş sanırım Genişletmek için tıkla ... Burdamı ? [video=youtube;u50gRfTrn9c]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u50gRfTrn9c[/video]
TheFenomen' Alıntı: yani bana da öyle geliyo ama Allame freestyle geliyosa gelsin demiş sanırım Genişletmek için tıkla ... Burdamı ? [video=youtube;u50gRfTrn9c]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u50gRfTrn9c[/video]
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Sagopa Kajmer' Alıntı: allame primci joker de öyle Genişletmek için tıkla ... Aynen arsızla aside çok iyi rap yapıyor zaten
Sagopa Kajmer' Alıntı: allame primci joker de öyle Genişletmek için tıkla ... Aynen arsızla aside çok iyi rap yapıyor zaten
Enes Üye Joker' Alıntı: Burdamı ? [video=youtube;u50gRfTrn9c]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u50gRfTrn9c[/video] Genişletmek için tıkla ... ben bunu yeni izledim işin biter olm dememiş
Joker' Alıntı: Burdamı ? [video=youtube;u50gRfTrn9c]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u50gRfTrn9c[/video] Genişletmek için tıkla ... ben bunu yeni izledim işin biter olm dememiş
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: ben bunu yeni izledim işin biter olm dememiş Genişletmek için tıkla ... videoyu atsana hacı merak ettim
TheFenomen' Alıntı: ben bunu yeni izledim işin biter olm dememiş Genişletmek için tıkla ... videoyu atsana hacı merak ettim
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: bi bulabilsem Genişletmek için tıkla ... iyi olur
Metin MF Üye Joker' Alıntı: Aynen arsızla aside çok iyi rap yapıyor zaten Genişletmek için tıkla ... ben ciddiyim içyüze diss atarak ünlü olmadılar mı
Joker' Alıntı: Aynen arsızla aside çok iyi rap yapıyor zaten Genişletmek için tıkla ... ben ciddiyim içyüze diss atarak ünlü olmadılar mı