Metin MF Üye Joker' Alıntı: Dönecek gibi gözüküyor.Belliki Joker suçlu ama umarım barışırlar.Dissleşmeler falan başlarsa çok kötü olur Genişletmek için tıkla ... neden suçlu ki?
Joker' Alıntı: Dönecek gibi gözüküyor.Belliki Joker suçlu ama umarım barışırlar.Dissleşmeler falan başlarsa çok kötü olur Genişletmek için tıkla ... neden suçlu ki?
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Metin' Alıntı: neden suçlu ki? Genişletmek için tıkla ... Devrap freestyle'dada söylemişti zaten.Ne mevzusu olduğu belli leşkerde verse'de laf atmış.Olay belli yani az çok
Metin' Alıntı: neden suçlu ki? Genişletmek için tıkla ... Devrap freestyle'dada söylemişti zaten.Ne mevzusu olduğu belli leşkerde verse'de laf atmış.Olay belli yani az çok
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi achambo' Alıntı: ne oluyo Genişletmek için tıkla ... Joker Allame arasındaki tartışmayı konuşuyoruz
Enes Üye Joker' Alıntı: Joker Allame arasındaki tartışmayı konuşuyoruz Genişletmek için tıkla ... allame dersen orda devreye ben girerim
Joker' Alıntı: Joker Allame arasındaki tartışmayı konuşuyoruz Genişletmek için tıkla ... allame dersen orda devreye ben girerim
Akıncı Üye TheFenomen' Alıntı: allame dersen orda devreye ben girerim Genişletmek için tıkla ... vay abim
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: allame dersen orda devreye ben girerim Genişletmek için tıkla ... Keşke barışsalar diyorduk - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: vay abim Genişletmek için tıkla ...
TheFenomen' Alıntı: allame dersen orda devreye ben girerim Genişletmek için tıkla ... Keşke barışsalar diyorduk - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: vay abim Genişletmek için tıkla ...
Enes Üye -Akıncı' Alıntı: vay abim Genişletmek için tıkla ... oo kardeşim e devam - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Keşke barışsalar diyorduk - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... barışmasınlar Allamenin performansı böyle çok daha iyi olacaktır
-Akıncı' Alıntı: vay abim Genişletmek için tıkla ... oo kardeşim e devam - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Keşke barışsalar diyorduk - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... barışmasınlar Allamenin performansı böyle çok daha iyi olacaktır
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: oo kardeşim e devam - - - Eklendi - - - barışmasınlar Allamenin performansı böyle çok daha iyi olacaktır Genişletmek için tıkla ... Orası öyle ama düşman olarak kapışacaklarına dost olarak kapışsınlar.
TheFenomen' Alıntı: oo kardeşim e devam - - - Eklendi - - - barışmasınlar Allamenin performansı böyle çok daha iyi olacaktır Genişletmek için tıkla ... Orası öyle ama düşman olarak kapışacaklarına dost olarak kapışsınlar.
Akıncı Üye TheFenomen' Alıntı: oo kardeşim e devam - - - Eklendi - - - barışmasınlar Allamenin performansı böyle çok daha iyi olacaktır Genişletmek için tıkla ... barışsınlar yoksa rapin durumu hiç iyi olmaz
TheFenomen' Alıntı: oo kardeşim e devam - - - Eklendi - - - barışmasınlar Allamenin performansı böyle çok daha iyi olacaktır Genişletmek için tıkla ... barışsınlar yoksa rapin durumu hiç iyi olmaz
Enes Üye Joker' Alıntı: Orası öyle ama düşman olarak kapışacaklarına dost olarak kapışsınlar. Genişletmek için tıkla ... öyle bi dünya yok bela ve ado yu bilir misin ? - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: barışsınlar yoksa rapin durumu hiç iyi olmaz Genişletmek için tıkla ... sanki çok iyi
Joker' Alıntı: Orası öyle ama düşman olarak kapışacaklarına dost olarak kapışsınlar. Genişletmek için tıkla ... öyle bi dünya yok bela ve ado yu bilir misin ? - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: barışsınlar yoksa rapin durumu hiç iyi olmaz Genişletmek için tıkla ... sanki çok iyi
Akıncı Üye TheFenomen' Alıntı: öyle bi dünya yok bela ve ado yu bilir misin ? - - - Eklendi - - - sanki çok iyi Genişletmek için tıkla ... bela yı dinledim biraz ado?
TheFenomen' Alıntı: öyle bi dünya yok bela ve ado yu bilir misin ? - - - Eklendi - - - sanki çok iyi Genişletmek için tıkla ... bela yı dinledim biraz ado?
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: öyle bi dünya yok bela ve ado yu bilir misin ? - - - Eklendi - - - sanki çok iyi Genişletmek için tıkla ... Biliyorumda dinlemiyorum
TheFenomen' Alıntı: öyle bi dünya yok bela ve ado yu bilir misin ? - - - Eklendi - - - sanki çok iyi Genişletmek için tıkla ... Biliyorumda dinlemiyorum
Enes Üye Joker' Alıntı: Biliyorumda dinlemiyorum Genişletmek için tıkla ... Bela- adoya abi abi çekiyordu. daha sonra ayrıldı diss' i sana özelden yollarım birazdan - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: bela yı dinledim biraz ado? Genişletmek için tıkla ... Ado onların beat yapanları ve abileriydi. Antalyada şanışerin belanın falan
Joker' Alıntı: Biliyorumda dinlemiyorum Genişletmek için tıkla ... Bela- adoya abi abi çekiyordu. daha sonra ayrıldı diss' i sana özelden yollarım birazdan - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: bela yı dinledim biraz ado? Genişletmek için tıkla ... Ado onların beat yapanları ve abileriydi. Antalyada şanışerin belanın falan
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Bela- adoya abi abi çekiyordu. daha sonra ayrıldı diss' i sana özelden yollarım birazdan - - - Eklendi - - - Ado onların beat yapanları ve abileriydi. Antalyada şanışerin belanın falan Genişletmek için tıkla ... Yolla bakalım
TheFenomen' Alıntı: Bela- adoya abi abi çekiyordu. daha sonra ayrıldı diss' i sana özelden yollarım birazdan - - - Eklendi - - - Ado onların beat yapanları ve abileriydi. Antalyada şanışerin belanın falan Genişletmek için tıkla ... Yolla bakalım
Akıncı Üye TheFenomen' Alıntı: Bela- adoya abi abi çekiyordu. daha sonra ayrıldı diss' i sana özelden yollarım birazdan - - - Eklendi - - - Ado onların beat yapanları ve abileriydi. Antalyada şanışerin belanın falan Genişletmek için tıkla ... şanışer ve bela ilk dinlediğim rap parçalardan biri
TheFenomen' Alıntı: Bela- adoya abi abi çekiyordu. daha sonra ayrıldı diss' i sana özelden yollarım birazdan - - - Eklendi - - - Ado onların beat yapanları ve abileriydi. Antalyada şanışerin belanın falan Genişletmek için tıkla ... şanışer ve bela ilk dinlediğim rap parçalardan biri
Enes Üye Metin' Alıntı: ado kim? ados mu? Genişletmek için tıkla ... Ados değil Ado - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: şanışer ve bela ilk dinlediğim rap parçalardan biri Genişletmek için tıkla ... Allame - Sago başka dinlemem gerisi hikaye
Metin' Alıntı: ado kim? ados mu? Genişletmek için tıkla ... Ados değil Ado - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: şanışer ve bela ilk dinlediğim rap parçalardan biri Genişletmek için tıkla ... Allame - Sago başka dinlemem gerisi hikaye