Akıncı Üye Joker' Alıntı: Gördüm kusura bakmayın çok hastayım ama elimden geldiğince siteye girmeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... şaka yapıyorum sağlığın daha önemli bunu herkes biliyor
Joker' Alıntı: Gördüm kusura bakmayın çok hastayım ama elimden geldiğince siteye girmeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... şaka yapıyorum sağlığın daha önemli bunu herkes biliyor
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: şaka yapıyorum sağlığın daha önemli bunu herkes biliyor Genişletmek için tıkla ... Ne bileyim kendimi suçlu gibi hissediyorum
-Akıncı' Alıntı: şaka yapıyorum sağlığın daha önemli bunu herkes biliyor Genişletmek için tıkla ... Ne bileyim kendimi suçlu gibi hissediyorum
Akıncı Üye Joker' Alıntı: Ne bileyim kendimi suçlu gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla ... yok ya ne suçu
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: aras abiyi mesaja boğduk Genişletmek için tıkla ... anlamadım kusura bakma müco hastalığın etkisi sanırsam ne mesajı
-Akıncı' Alıntı: aras abiyi mesaja boğduk Genişletmek için tıkla ... anlamadım kusura bakma müco hastalığın etkisi sanırsam ne mesajı
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: ziyaret mesajları ozi ile pc den bakarsın bir ara ne kusuru Genişletmek için tıkla ... evet demin gördüm pc'deyim zaten
-Akıncı' Alıntı: ziyaret mesajları ozi ile pc den bakarsın bir ara ne kusuru Genişletmek için tıkla ... evet demin gördüm pc'deyim zaten
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: tamam bir ara üçümğz aras abinin profiline sonra tahir dedenin profiline yazsak mı Genişletmek için tıkla ... yazarızda niye yazıyoruz - - - Eklendi - - - Batarya diriliş ! [video=youtube;vY3PwZM5lgQ]http://www.youtube.com/watch?v=vY3PwZM5lgQ[/video]
-Akıncı' Alıntı: tamam bir ara üçümğz aras abinin profiline sonra tahir dedenin profiline yazsak mı Genişletmek için tıkla ... yazarızda niye yazıyoruz - - - Eklendi - - - Batarya diriliş ! [video=youtube;vY3PwZM5lgQ]http://www.youtube.com/watch?v=vY3PwZM5lgQ[/video]
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: emektar olduya Genişletmek için tıkla ... aras abi emekli olmadı ki
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: tahir dedenin profiline Genişletmek için tıkla ... tamam bir ara üçümğz aras abinin profiline sonra tahir dedenin profiline yazsak mı dedin ya hayırsız
-Akıncı' Alıntı: tahir dedenin profiline Genişletmek için tıkla ... tamam bir ara üçümğz aras abinin profiline sonra tahir dedenin profiline yazsak mı dedin ya hayırsız
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: yanlış yazmışım aras abinin profiline farklı tahir dedemin profiline farklı şeyler Genişletmek için tıkla ...
-Akıncı' Alıntı: yanlış yazmışım aras abinin profiline farklı tahir dedemin profiline farklı şeyler Genişletmek için tıkla ...
Metin MF Üye Joker' Alıntı: yazarızda niye yazıyoruz - - - Eklendi - - - Batarya diriliş ! [video=youtube;vY3PwZM5lgQ]http://www.youtube.com/watch?v=vY3PwZM5lgQ[/video] Genişletmek için tıkla ... mete abi ayrılmasaydı keşke
Joker' Alıntı: yazarızda niye yazıyoruz - - - Eklendi - - - Batarya diriliş ! [video=youtube;vY3PwZM5lgQ]http://www.youtube.com/watch?v=vY3PwZM5lgQ[/video] Genişletmek için tıkla ... mete abi ayrılmasaydı keşke
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Metin' Alıntı: mete abi ayrılmasaydı keşke Genişletmek için tıkla ... Leşker jokere laf atmış keşke barışsalar
Metin' Alıntı: mete abi ayrılmasaydı keşke Genişletmek için tıkla ... Leşker jokere laf atmış keşke barışsalar
Metin MF Üye Joker' Alıntı: Leşker jokere laf atmış keşke barışsalar Genişletmek için tıkla ... ceza-sago kavgasına dönmez inşallah
Joker' Alıntı: Leşker jokere laf atmış keşke barışsalar Genişletmek için tıkla ... ceza-sago kavgasına dönmez inşallah
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Metin' Alıntı: ceza-sago kavgasına dönmez inşallah Genişletmek için tıkla ... Dönecek gibi gözüküyor.Belliki Joker suçlu ama umarım barışırlar.Dissleşmeler falan başlarsa çok kötü olur
Metin' Alıntı: ceza-sago kavgasına dönmez inşallah Genişletmek için tıkla ... Dönecek gibi gözüküyor.Belliki Joker suçlu ama umarım barışırlar.Dissleşmeler falan başlarsa çok kötü olur