Rap dinleyen var mı ?

Aslında gelecektim ama son anda çıkan bir ayak işi yüzünden gidemedim.Ortam çok güzeldi diyorlar.Video gelince izleriz artık

Ortam güzeldi de mekan çok kötüydü. Çok sıcaktı ve düzensizdi. Bazı arkadaşlar bunalıp salonun balkonuna gitti. Joker ve Sansar gelince salon yıkıldı

Vinnie Paz
Saian SS
Defkhan
Sagopa

Az ama öz

Tepkiler: Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ortam güzeldi de mekan çok kötüydü. Çok sıcaktı ve düzensizdi. Bazı arkadaşlar bunalıp salonun balkonuna gitti. Joker ve Sansar gelince salon yıkıldı
Allame'yle Joker'i aynı ortamda görmek için gelmeyi çok isterdim.Biraz anlatsana nasıldı o durumlar

Allame'yle Joker'i aynı ortamda görmek için gelmeyi çok isterdim.Biraz anlatsana nasıldı o durumlar

İkisi de aynı kulisteydi ama sanırım hiç yaklaşmadılar. Zaten sahneye ayrı ayrı çıktılar. VIP bilet alanlar MClerle fotoğraf çektirme imkanına sahipti fakat Allame sahneden inince hiç kimseyi beklemeden gitti. Sanırım Joker ile aynı ortamda bulunmak istemedi. Joker sahneye çıktığında herkes "Joooker, Allame" diye tezahürat yaptı fakat Joker cevap vermedi. Bunun aynısı Allame'ye de oldu ve o da hiç cevap vermedi Sanırım bu konu hakkında konuşmak istemiyorlar. Barışacaklarını hiç sanmıyorum.

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk küstükleri zaman Allame bir daha asla aynı ortamlarda bulunmayacağız diyordu.Bence bu da bir gelişme

Tepkiler: GuiTaRisT111
Bence araları bozulunca kendilerini daha iyi gösterme fırsatını buldular ne bileyim bazen Joker Allame'nin gölgesinde kalıyordu bazense Allame Joker'in gölgesinde kalıyordu,ama yinede gönül ister ki barışsınlar,bu konu her ne kadar bizleri ilgilendirmesede isterdim/isterdik.

Türkçe rap dinleyen varsa Hidra'yı da kesin takip etsin çok başarılı. Ölüme inat, çünkü bu, kabir azabı, gücüme giden yol, neden mi illegal serisi, kimsin sen, burası dünya kesin dinleyin yani Eminem ve Tupac'ın tüm şarkılarının arşivini torrent'ten indirdim tavsiye ederim

Tepkiler: GuiTaRisT111 ve Joker
tabii ki hemen bulup atıyorum tamamdır

Forumdaşlarım/arkadaş/kardeşlerim her neyse,sizin için yeri çok ayrı olan bir parça varsa rica etsem paylaşır mısınız açıkcası merak ettim rap konusunda zevkiniz nasıl

Hidra - Ölüme İnat, Sagopa Kajmer - Karikatür Komedya.
böyle seçmesi çok zor oldu beğenirsen bir sürü şarkı önerebilirim içimde kaldı bak Sago'dan bi kaç tane daha yazayım Pavlovun köpeği, Kendime sarılır donarım, Baytar, Stilo...Hidra'dan da bi kaç tane parça yazmıştım üstte

Tepkiler: Tarık Sabırman
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: levasinay ve Tarık Sabırman

Tepkiler: Tarık Sabırman
aynen lose yourself fena

Tepkiler: sarisinboy123

doctorrr

Üye

Tepkiler: Tarık Sabırman ve levasinay