Enes Üye İsmail' Alıntı: Amacı gönderme gibi geldi bana zaten Genişletmek için tıkla ... Gönder gönder nereye kadar mubarek Patlatsaydı ya klibi Kimseye Anlatma, King Size P.7 (Hutame) ye Tek Matador'a falan
İsmail' Alıntı: Amacı gönderme gibi geldi bana zaten Genişletmek için tıkla ... Gönder gönder nereye kadar mubarek Patlatsaydı ya klibi Kimseye Anlatma, King Size P.7 (Hutame) ye Tek Matador'a falan
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Klip çok iyi değil ama şarkıya uymuş.Karanlık bir şarkıya karanlık bir klip olmuş.Darbeyi bekliyorum ben
Klip çok iyi değil ama şarkıya uymuş.Karanlık bir şarkıya karanlık bir klip olmuş.Darbeyi bekliyorum ben
ismail Üye bigün TheFenomen' Alıntı: Gönder gönder nereye kadar mubarek Patlatsaydı ya klibi Kimseye Anlatma, King Size P.7 (Hutame) ye Tek Matador'a falan Genişletmek için tıkla ... bi gün tam patlar da kızışma gerek biraz daha
bigün TheFenomen' Alıntı: Gönder gönder nereye kadar mubarek Patlatsaydı ya klibi Kimseye Anlatma, King Size P.7 (Hutame) ye Tek Matador'a falan Genişletmek için tıkla ... bi gün tam patlar da kızışma gerek biraz daha
doctorrr Üye Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Sansar'ın 24. Şarjör acayib
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Sansar'ın 24. Şarjör acayib
ismail Üye @doctorrr duyguasl dinliyon mu atayım mı bi tane sehabeden @-qarapapaq- sende rap dinle la
Enes Üye İsmail' Alıntı: hangi tür dinliyon sen Genişletmek için tıkla ... melankoyu geç battle'a gel eski bi sagocu diyor bunu
İsmail' Alıntı: hangi tür dinliyon sen Genişletmek için tıkla ... melankoyu geç battle'a gel eski bi sagocu diyor bunu
ismail Üye doctorrr' Alıntı: @İsmail eyvallah abicim pek hoşuma gitmiyor... Genişletmek için tıkla ... tamamdır o zaman yunus TheFenomen' Alıntı: melankoyu geç battle'a gel eski bi sagocu diyor bunu Genişletmek için tıkla ... battle gelişmeli daha bikaç şarkı hariç beni sıkıyo melankoli dinliyomda aşırı değil yani bi sago seviyesinde değil daha çok giriş seviyesi
doctorrr' Alıntı: @İsmail eyvallah abicim pek hoşuma gitmiyor... Genişletmek için tıkla ... tamamdır o zaman yunus TheFenomen' Alıntı: melankoyu geç battle'a gel eski bi sagocu diyor bunu Genişletmek için tıkla ... battle gelişmeli daha bikaç şarkı hariç beni sıkıyo melankoli dinliyomda aşırı değil yani bi sago seviyesinde değil daha çok giriş seviyesi
Enes Üye İsmail' Alıntı: tamamdır o zaman yunus battle gelişmeli daha bikaç şarkı hariç beni sıkıyo melankoli dinliyomda aşırı değil yani bi sago seviyesinde değil daha çok giriş seviyesi Genişletmek için tıkla ... Ben çoktandır dinlemiyorum ya. Bi buraya paylaşırken dinledim işte.
İsmail' Alıntı: tamamdır o zaman yunus battle gelişmeli daha bikaç şarkı hariç beni sıkıyo melankoli dinliyomda aşırı değil yani bi sago seviyesinde değil daha çok giriş seviyesi Genişletmek için tıkla ... Ben çoktandır dinlemiyorum ya. Bi buraya paylaşırken dinledim işte.
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: Ben çoktandır dinlemiyorum ya. Bi buraya paylaşırken dinledim işte. Genişletmek için tıkla ... ta aslına bakarsan bana battle yapanların seslerini sevmiyorum joker falan biraz doyuk bi ses istiyo kulaklarım
TheFenomen' Alıntı: Ben çoktandır dinlemiyorum ya. Bi buraya paylaşırken dinledim işte. Genişletmek için tıkla ... ta aslına bakarsan bana battle yapanların seslerini sevmiyorum joker falan biraz doyuk bi ses istiyo kulaklarım
Enes Üye İsmail' Alıntı: ta aslına bakarsan bana battle yapanların seslerini sevmiyorum joker falan biraz doyuk bi ses istiyo kulaklarım Genişletmek için tıkla ... Örnek olarak?
İsmail' Alıntı: ta aslına bakarsan bana battle yapanların seslerini sevmiyorum joker falan biraz doyuk bi ses istiyo kulaklarım Genişletmek için tıkla ... Örnek olarak?