Enes Üye Joker' Alıntı: Orası öyle ama sonuçta şarkıyı bozmamış Genişletmek için tıkla ... Sago dede oldu bağlama çalıyo cezanın eski tadı yok fuat zaten baştan fail
Joker' Alıntı: Orası öyle ama sonuçta şarkıyı bozmamış Genişletmek için tıkla ... Sago dede oldu bağlama çalıyo cezanın eski tadı yok fuat zaten baştan fail
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Sago dede oldu bağlama çalıyo cezanın eski tadı yok fuat zaten baştan fail Genişletmek için tıkla ... Yaşlandılar be oğlum
TheFenomen' Alıntı: Sago dede oldu bağlama çalıyo cezanın eski tadı yok fuat zaten baştan fail Genişletmek için tıkla ... Yaşlandılar be oğlum
Enes Üye Joker' Alıntı: Yaşlandılar be oğlum Genişletmek için tıkla ... Sansar eski tarzı daha iyiydi diyenlere cevap vermiş şarkıda
Joker' Alıntı: Yaşlandılar be oğlum Genişletmek için tıkla ... Sansar eski tarzı daha iyiydi diyenlere cevap vermiş şarkıda
doctorrr Üye Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Enes Üye Berk E.' Alıntı: Öfkem Firardayıda çok beğendim ya tüm hepsi süper Genişletmek için tıkla ... bendensin
Berk E.' Alıntı: Öfkem Firardayıda çok beğendim ya tüm hepsi süper Genişletmek için tıkla ... bendensin
Akıncı Üye TheFenomen' Alıntı: Rhymestein sarmış durumda beni şu aralar pek başka bişey dinlemiyorum Genişletmek için tıkla ... rock dinlemeye başlayalım
TheFenomen' Alıntı: Rhymestein sarmış durumda beni şu aralar pek başka bişey dinlemiyorum Genişletmek için tıkla ... rock dinlemeye başlayalım
doctorrr Üye müzik olarak değil de konum olarak bence heja'dır türkiye'nin pac'i. çünkü kürd olduğu için ırkçı saldırılara uğradı fazlaca. babası darbe döneminde hapisanede yaşanan işkenceleri anlattığı için öldürülmüştü. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
müzik olarak değil de konum olarak bence heja'dır türkiye'nin pac'i. çünkü kürd olduğu için ırkçı saldırılara uğradı fazlaca. babası darbe döneminde hapisanede yaşanan işkenceleri anlattığı için öldürülmüştü. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Sancak'ın son albümünden Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sancak'ın son albümünden Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız