doctorrr Üye Türe' Alıntı: burayla aynı aşağı yukarı abi burda da sanırım 17 saat tutacakmışız - - - Eklendi - - - hiç duymadım emre Genişletmek için tıkla ... hacettepe üniversitesinin kurucusu arkadaş
Türe' Alıntı: burayla aynı aşağı yukarı abi burda da sanırım 17 saat tutacakmışız - - - Eklendi - - - hiç duymadım emre Genişletmek için tıkla ... hacettepe üniversitesinin kurucusu arkadaş
Tuba Üye Tabiki Oruç tutacağım....İslamın şartlarından biridir Oruç.... Oruç tutacak tüm müslümanların orucunu Allah kabul etsin şimdiden ...
Tabiki Oruç tutacağım....İslamın şartlarından biridir Oruç.... Oruç tutacak tüm müslümanların orucunu Allah kabul etsin şimdiden ...
Mobilator Emekli Yönetici 'Nur'' Alıntı: Tabiki Oruç tutacağım....İslamın şartlarından biridir Oruç.... Oruç tutacak tüm müslümanların orucunu Allah kabul etsin şimdiden ... Genişletmek için tıkla ... amin.
'Nur'' Alıntı: Tabiki Oruç tutacağım....İslamın şartlarından biridir Oruç.... Oruç tutacak tüm müslümanların orucunu Allah kabul etsin şimdiden ... Genişletmek için tıkla ... amin.
Never_Back_Down Üye Madness®' Alıntı: Sahurda yenecek yiyecekler çok önemli tok durmanizda. Isteyene oneri verebilirim Genişletmek için tıkla ... Bir öneri versen iyi olur genellikle yumurta ekmek reçel birde çay içiyordum ama bu sefer makarna ve kayısı ve erik kompostosu düşünüyorum nasıl
Madness®' Alıntı: Sahurda yenecek yiyecekler çok önemli tok durmanizda. Isteyene oneri verebilirim Genişletmek için tıkla ... Bir öneri versen iyi olur genellikle yumurta ekmek reçel birde çay içiyordum ama bu sefer makarna ve kayısı ve erik kompostosu düşünüyorum nasıl
TheMadness Üye _SurgeoN_' Alıntı: Bir öneri versen iyi olur genellikle yumurta ekmek reçel birde çay içiyordum ama bu sefer makarna ve kayısı ve erik kompostosu düşünüyorum nasıl Genişletmek için tıkla ... Çay içme. Ekmek de yeme suyu emer. Su içmeye çalış çok. Ben öyle yapıyorum rahat geçiyor
_SurgeoN_' Alıntı: Bir öneri versen iyi olur genellikle yumurta ekmek reçel birde çay içiyordum ama bu sefer makarna ve kayısı ve erik kompostosu düşünüyorum nasıl Genişletmek için tıkla ... Çay içme. Ekmek de yeme suyu emer. Su içmeye çalış çok. Ben öyle yapıyorum rahat geçiyor
Never_Back_Down Üye Madness®' Alıntı: Çay içme. Ekmek de yeme suyu emer. Su içmeye çalış çok. Ben öyle yapıyorum rahat geçiyor Genişletmek için tıkla ... Peki az yağlı makarna olur mu?
Madness®' Alıntı: Çay içme. Ekmek de yeme suyu emer. Su içmeye çalış çok. Ben öyle yapıyorum rahat geçiyor Genişletmek için tıkla ... Peki az yağlı makarna olur mu?
Tropikal_Meyve Üye oruçsuz ramazan düşünemiyorum elbette tutacagim demiyorum çünkü tutmaya başladım bile. Allah (c.c) herkesin orucunu kabul eder inşallah.
oruçsuz ramazan düşünemiyorum elbette tutacagim demiyorum çünkü tutmaya başladım bile. Allah (c.c) herkesin orucunu kabul eder inşallah.
Jomolocco Üye 1 kere tuttum ondada nefes alamadigim icin sorun olmustu geniz akintisi var surekli yanimda su olmali
1 kere tuttum ondada nefes alamadigim icin sorun olmustu geniz akintisi var surekli yanimda su olmali