Ram konusunda yardım edin.lütfen :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Ram konusunda yardım edin.lütfen :))
Telefonum samsung galaxy 5 ( gt i5503 ) rootlu.186 MB ram i var her task kill yaptığımda en az 33 MB ram temizliyorum.ne yapabilirim sabit kalması için ?

ram sabit bişey değil ki sürekli değişir

Roma gerek yok. Programları sd karta yüklemek için marketten uygulama indir. Ve oyun yükleme açık program kalmasın.

Konu Sahibi
sürüm 2.1 eclair link2sd indirdim 2 gb hafıza kartını ikiye böldüm link2sd ext2 yi buluyo tel i yenıden baslat diyo link2sd yi acınca gene aynı sey gelıyo cok ugrasmama ragmen yapamadım ...

kullanılmayan ram boşa harcanmış ramdir der geçerim.. Bence bu konuda fazla uğraşma telefonun yeterince hizliysa problem yok demektir

Telefonum samsung galaxy 5 ( gt i5503 ) rootlu.186 MB ram i var her task kill yaptığımda en az 33 MB ram temizliyorum.ne yapabilirim sabit kalması için ?
kardeş ram i yemesinin sebebi her task da yenilemeye uğradığı için root et esedin android versionu ile tara hafıza yı temizler sıkıntı olmaz.

AHKE

Üye
hafiza kartini 2ye nasil boldun acaba

Konu Sahibi
kardeş ram i yemesinin sebebi her task da yenilemeye uğradığı için root et esedin android versionu ile tara hafıza yı temizler sıkıntı olmaz.
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

hafiza kartini 2ye nasil boldun acaba

minitool partition ile

- - - Eklendi - - -

kullanılmayan ram boşa harcanmış ramdir der geçerim.. Bence bu konuda fazla uğraşma telefonun yeterince hizliysa problem yok demektir

yeterince hızlı değil malesef

Konu Sahibi
rom yuklesem duzelir mi yani ram de islemci hznda degsme olur mu

arka planda çalışan uygulamaları kapatabilirsin
clean masterle temizleyebilirsin
ana sayfadaki widgetleri kaldırabilirsin veeeee 386 mb ram

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...