Rakip site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DiaBLoS

Admin
Hadi hayırlı cinslikler o halde .

.eRCaN.

Üye
Sağol ALLAH razı olsun Bende senin aşk durumları için dua ediyorum

Ne diyorsun dua ederken.Allah'ım inşallah Zaza'nın sevgilisi onu affeder mi diyorsun

Zaza sen de saçmalama.Ne ölmesi,hayırdır? Hayat seni yenmiş galiba.Pes ettiğine göre.. Yılma,ayakta dur..Ne olursa olsun hayatla mücadele etmeyi bil.Yoksa zayıf düşersin.Ölmekten daha kötü duruma gelirsin.O yüzden güçlü olmaya ve hayata karşı hep "galip" durumda olmaya bak dostum tamam mı?

gstaco

Üye
    Konu Sahibi
Olum bnm konum sohbet edicekseniz başka konu

_є_®_¢_α_N_™;3316204' Alıntı:
Ne diyorsun dua ederken.Allah'ım inşallah Zaza'nın sevgilisi onu affeder mi diyorsun

ALLAH'ım İsa abideki sevgiliden banada nasip eyle yarabbim diyorum İsa abininde ilişkisi düzelsin diye dua ediyorum

zaza

Üye
ben her zaman kazandım ama bu sefer olmayacak maç 2-1 hakimiyetimle sürüyordu gol yedim 2-2 oldu affetmezse bir gol daha gelir 2-3 olur ve kaybederim eee her zaman kazanamam dimi bu sefer de hayat kazansın. akışının tam tersinde ilerlemeye devam edicem illa bir yerde son nefesimi vericem ha 1 gün önce olmuş ha 1 gün sonra

ama şunu samimiyetle söyleyebilirim ilk defa ölümü kendime bu kadar yakın hissediyorum

.eRCaN.

Üye

Tamam zaza şu ölüm konusunu kapatalım.Düşünme böyle şeyleri.

ALLAH'ım İsa abideki sevgiliden banada nasip eyle yarabbim diyorum İsa abininde ilişkisi düzelsin diye dua ediyorum

Allah seni ne etmesin Orada olsaydım sana ayarlardım bir kaç tane ama değilim işte

zaza

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3316249' Alıntı:
Tamam zaza şu ölüm konusunu kapatalım.Düşünme böyle şeyleri.

Allah seni ne etmesin Orada olsaydım sana ayarlardım bir kaç tane ama değilim işte
kapatalım bakalım zaten yakında ölürsem tekrar açılır bu konu kutlamalara açmazsanız hakkım haramdır sitede bu haberi coşarak karşılayacak kişiler vardır herhalde benim gevezeliğimden kurtulurlar bari

adam diyor ki bana aşık olan birini nasip etsin hoşlanan birini değil

.eRCaN.

Üye

Merak etme o konu açılırsa benim tarafımdan açılır

zaza

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3316272' Alıntı:
Merak etme o konu açılırsa benim tarafımdan açılır
sen o konuyu oraya aç seni siteden kovar bidaha da suratına bakmazlar ben onu başka birine açtırmayı düşünüyorum ne hainim be ölürken bile planlıyorum herşeyi en ince ayrıntısına kadar ölünce de kurtuluş yok benden

tüm sırlarımı açıklayacam inş. ölmeden şu video yu tamamlarız

Kimin ne zaman öleceğini ALLAH Bilir birdaha böyle konuşma İsa

zaza

Üye
Ben bu siteyi sensiz düşünemiyorum be İsa nasıl olur acaba
çok rahat edersiniz sizi uyaran olmaz gelecekte yiyeceğiniz dayaktan kurtulursunuz eğer duacım olursanız dua dediysem yanlış anlama yakın ölüm huzurlu ölüm anlamında ki dua

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...