zaza
Üye
bana dua edeceksen eğer tez zamanda ölsün de rahat etsin diye dua et varya elimi senin için semadan saatlerce indirmemSağol ALLAH razı olsunBende senin aşk durumları için dua ediyorum
Sağol abi ALLAH razı olsunbana dua edeceksen eğer tez zamanda ölsün de rahat etsin diye dua et varya elimi senin için semadan saatlerce indirmem
Sağol ALLAH razı olsunBende senin aşk durumları için dua ediyorum
sağol ALLAH razı olsunDiaBLoS™;3316196' Alıntı:Hadi hayırlı cinslikler o halde .
Olum bnm konum sohbet edicekseniz başka konu
ALLAH'ım İsa abideki sevgiliden banada nasip eyle yarabbim diyorum_є_®_¢_α_N_™;3316204' Alıntı:Ne diyorsun dua ederken.Allah'ım inşallah Zaza'nın sevgilisi onu affeder mi diyorsun
ben her zaman kazandım ama bu sefer olmayacak maç 2-1 hakimiyetimle sürüyordu gol yedim 2-2 oldu affetmezse bir gol daha gelir 2-3 olur ve kaybederim eee her zaman kazanamam dimi bu sefer de hayat kazansın. akışının tam tersinde ilerlemeye devam edicem illa bir yerde son nefesimi vericem ha 1 gün önce olmuş ha 1 gün sonra_є_®_¢_α_N_™;3316204' Alıntı:Ne diyorsun dua ederken.Allah'ım inşallah Zaza'nın sevgilisi onu affeder mi diyorsun
Zaza sen de saçmalama.Ne ölmesi,hayırdır? Hayat seni yenmiş galiba.Pes ettiğine göre.. Yılma,ayakta dur..Ne olursa olsun hayatla mücadele etmeyi bil.Yoksa zayıf düşersin.Ölmekten daha kötü duruma gelirsin.O yüzden güçlü olmaya ve hayata karşı hep "galip" durumda olmaya bak dostum tamam mı?
ben her zaman kazandım ama bu sefer olmayacak maç 2-1 hakimiyetimle sürüyordu gol yedim 2-2 oldu affetmezse bir gol daha gelir 2-3 olur ve kaybederim eee her zaman kazanamam dimi bu sefer de hayat kazansın. akışının tam tersinde ilerlemeye devam edicem illa bir yerde son nefesimi vericem ha 1 gün önce olmuş ha 1 gün sonra
ama şunu samimiyetle söyleyebilirim ilk defa ölümü kendime bu kadar yakın hissediyorum
ALLAH'ım İsa abideki sevgiliden banada nasip eyle yarabbim diyorumİsa abininde ilişkisi düzelsin diye dua ediyorum
kapatalım bakalım zaten yakında ölürsem tekrar açılır bu konu kutlamalara açmazsanız hakkım haramdır_є_®_¢_α_N_™;3316249' Alıntı:Tamam zaza şu ölüm konusunu kapatalım.Düşünme böyle şeyleri.
Allah seni ne etmesinOrada olsaydım sana ayarlardım bir kaç tane ama değilim işte
kapatalım bakalım zaten yakında ölürsem tekrar açılır bu konu kutlamalara açmazsanız hakkım haramdırsitede bu haberi coşarak karşılayacak kişiler vardır herhalde benim gevezeliğimden kurtulurlar bari
adam diyor ki bana aşık olan birini nasip etsin hoşlanan birini değil
1 de değil bir kaç tane_є_®_¢_α_N_™;3316249' Alıntı:Allah seni ne etmesinOrada olsaydım sana ayarlardım bir kaç tane ama değilim işte
sen o konuyu oraya aç seni siteden kovar bidaha da suratına bakmazlar_є_®_¢_α_N_™;3316272' Alıntı:Merak etme o konu açılırsa benim tarafımdan açılır
1 de değil bir kaç tane
kapatalım bakalım zaten yakında ölürsem tekrar açılır bu konu kutlamalara açmazsanız hakkım haramdırsitede bu haberi coşarak karşılayacak kişiler vardır herhalde benim gevezeliğimden kurtulurlar bari
adam diyor ki bana aşık olan birini nasip etsin hoşlanan birini değil
tamam bende yarın falan ölecem demedimki hissettim dedimKimin ne zaman öleceğini ALLAH Bilir birdaha böyle konuşma İsa
tamam bende yarın falan ölecem demedimki hissettim dedim
çok rahat edersiniz sizi uyaran olmaz gelecekte yiyeceğiniz dayaktan kurtulursunuz eğer duacım olursanızBen bu siteyi sensiz düşünemiyorum be İsa nasıl olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?