Radyo verici programı?

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Radyo verici programı?
Telefonu sony ericson xperia x10 mini olan bir arkadaşım var.Şu anda yanımda ve benim c7 de yaptığım gibi telefonu ile radyo frekansı yaymak istiyor.Acaba bu programın linkini nerden bulabilirim?
işte c7 ile çektiğim video

[video=youtube;scXKF43Hi4s]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=scXKF43Hi4s[/video]

Mobilator

Emekli Yönetici
bunun programla olabileceğini sanmıyorum. donanımsal bir şey gerektirir bence. çok süper bişey. araştıracağım bende bi..

dj-61

Üye
tabiki sonucda donanım desdeği olması şart. ama androidler icin bazı yerlerde bu özellik yokdur deniliyor oysa ben bir sony ericsson ( SONY ) kullanıcısı olarak sony sayfasında araclarına bakarsanız wifi yada fm alıcılı kulaklık seti göreceksiniz. tam olarak ürünleri incelemedim ama bu ürünler yeni ve android telefonlar için geliştirilmiş ürünler. buna göre fm alıcılı kulaklıkların işlem yapması için kullanılan yani desdekli telefonda fm vericili olması gerekir diye düşünüyorum.. evet sonuc olarak fm alıcı şimdi her telefonda var. fm alıcılar teorikde fm verici olarakda tasarlanırlar ama kullanıldığı yerde yani bildiğimzi radyolarda fm verici özelliği bulunmaz sadece alıcı şeklinde tasarlanır buna bağlı olarakda telefon fm alıcılarıda aynı düzeneğe sağipdir bu nedenle fm verici olması için fm verici ceklinde bir donanıma ihtiyac vardır. tabi sonucda android tasarlanmış geliştirilmeye acık bir sistem. kullandığım telefon multh tohc özelliği yok bununda donanımsal olduğu kesin ama yaptığım incelemede ekran buna uyumlu sadece yazılımsal olarak android 2.3 bunu desdeklediğinide gördüm yani buna göre bazı şeyleri denemeden kesin olarak bilmek zor!

hotlock

Üye
fm transmitter den bahsediyosun sanırım. oyle bir program bulamazsın. aradığn şey wifi siz telefona wifi programı aramak gibi birşey.