haqanguven Üye Konu Sahibi behzat' Alıntı: s5 te çalışmadı s5 te çalışmadı Genişletmek için tıkla ... Root yetkısı verdin mi?
haqanguven Üye Konu Sahibi feyzeddinonal' Alıntı: Normal radyodan farkı nedir Genişletmek için tıkla ... Karşılaştırma yapmadım ama özel rom'larda radyo uygulaması gelmiyor. Bunun sayesinde radyo uygulamasını rom'a kazandırabiliyorsun
feyzeddinonal' Alıntı: Normal radyodan farkı nedir Genişletmek için tıkla ... Karşılaştırma yapmadım ama özel rom'larda radyo uygulaması gelmiyor. Bunun sayesinde radyo uygulamasını rom'a kazandırabiliyorsun
gonuldostu82 Üye behzat' Alıntı: s5 te çalışmadı s5 te çalışmadı Genişletmek için tıkla ... çalışmaz tabi s5 de radio çipi yok ki çalışsın ayrıca s4 de de çalışmaz malum samsung zaten radio kaldırdım internet üzerinden ram ve şarj tüketerek ve ayrıca deli gibi net kotası harcayarak kullanacaksınız dedi duyurulur.
behzat' Alıntı: s5 te çalışmadı s5 te çalışmadı Genişletmek için tıkla ... çalışmaz tabi s5 de radio çipi yok ki çalışsın ayrıca s4 de de çalışmaz malum samsung zaten radio kaldırdım internet üzerinden ram ve şarj tüketerek ve ayrıca deli gibi net kotası harcayarak kullanacaksınız dedi duyurulur.