OttomaN TigeR Üye south' Alıntı: Paylaşım için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım hevesini kırmak istemiyorum ama bizde çalışmadı sende çalışırsa bize bir not düş olur mu?
south' Alıntı: Paylaşım için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım hevesini kırmak istemiyorum ama bizde çalışmadı sende çalışırsa bize bir not düş olur mu?
OttomaN TigeR Üye OG_Ömer' Alıntı: oYUN AÇILMIYO Genişletmek için tıkla ... Yorumları bi okuyun lütfen. Dosya hatalı yada qt sorunu var.
OG_Ömer' Alıntı: oYUN AÇILMIYO Genişletmek için tıkla ... Yorumları bi okuyun lütfen. Dosya hatalı yada qt sorunu var.
kaqan18 Üye mad-x' Alıntı: N8'de çalıştıramadım. Açılmadan kapanıyor Genişletmek için tıkla ... Aynen arkadaşlar bendede geçerli bu. Ne yapmamız lazım??
mad-x' Alıntı: N8'de çalıştıramadım. Açılmadan kapanıyor Genişletmek için tıkla ... Aynen arkadaşlar bendede geçerli bu. Ne yapmamız lazım??
south Üye Blackhawk1111' Alıntı: Arkadaşım hevesini kırmak istemiyorum ama bizde çalışmadı sende çalışırsa bize bir not düş olur mu? Genişletmek için tıkla ... N8 Belle'de çalışmadı. İkon görünüyor ama oyun başlatılamıyor.
Blackhawk1111' Alıntı: Arkadaşım hevesini kırmak istemiyorum ama bizde çalışmadı sende çalışırsa bize bir not düş olur mu? Genişletmek için tıkla ... N8 Belle'de çalışmadı. İkon görünüyor ama oyun başlatılamıyor.