Kusuruma bakmayın konunun acemisiyim. Bu program nokia c6 01 modeline atıldığında açılıyor mu? Ayrıca bu telefonuma neler yüklenebilir? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden tşk.ler
Kusuruma bakmayın konunun acemisiyim. Bu program nokia c6 01 modeline atıldığında açılıyor mu? Ayrıca bu telefonuma neler yüklenebilir? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden tşk.ler
evet kardesim, senin telefonunun sistemi de symbian^3, bu program telefonunda calisir...güle güle kullan
telefonuna symbian^3 uygulamalar bölümündeki programlari yükleyebilirsin, bir bak istersen, hosuna giden birsey varsa yüklersin...
Hocam simdi siteden birdaha indirdim, program sorunsuz calisiyor ama senin telefonla uyumlu degil, sadece symbian^3 ile uyumlu, senin icin ayni program burada ve teline de uyumulu
Hocam simdi siteden birdaha indirdim, program sorunsuz calisiyor ama senin telefonla uyumlu degil, sadece symbian^3 ile uyumlu, senin icin ayni program burada ve teline de uyumulu
Hocam henüz belle´e güncel sürüm cikmadi, ama ben paylastigim sürümü belle de kullaniyorum sorun yok, birdaha yükle istersen ve unutmaki yükledikten sonra telefonunu kapayip ac...