serinaga Üye Herşey tamam ama word dosyalarını açmıyor bir türlü, çözmek için uğraşıyorum ... Teşekkürler ...
OttomaN TigeR Üye serinaga' Alıntı: Herşey tamam ama word dosyalarını açmıyor bir türlü, çözmek için uğraşıyorum ... Teşekkürler ... Genişletmek için tıkla ... Eğer word dosyasının üzerine tıkladığında açmıyorsa, birde programı çalıştırıp dosya aç kısmından dene.
serinaga' Alıntı: Herşey tamam ama word dosyalarını açmıyor bir türlü, çözmek için uğraşıyorum ... Teşekkürler ... Genişletmek için tıkla ... Eğer word dosyasının üzerine tıkladığında açmıyorsa, birde programı çalıştırıp dosya aç kısmından dene.
serinaga Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Eğer word dosyasının üzerine tıkladığında açmıyorsa, birde programı çalıştırıp dosya aç kısmından dene. Genişletmek için tıkla ... Bunuda denedim ama olmuyor. Diğer tüm formatları açıyor, ama doc, docx ve txt dosyaları açar gibi yapıp açmadan kapanıyor.
OttomaN TigeR' Alıntı: Eğer word dosyasının üzerine tıkladığında açmıyorsa, birde programı çalıştırıp dosya aç kısmından dene. Genişletmek için tıkla ... Bunuda denedim ama olmuyor. Diğer tüm formatları açıyor, ama doc, docx ve txt dosyaları açar gibi yapıp açmadan kapanıyor.
OttomaN TigeR Üye serinaga' Alıntı: Bunuda denedim ama olmuyor. Diğer tüm formatları açıyor, ama doc, docx ve txt dosyaları açar gibi yapıp açmadan kapanıyor. Genişletmek için tıkla ... ilginç.
serinaga' Alıntı: Bunuda denedim ama olmuyor. Diğer tüm formatları açıyor, ama doc, docx ve txt dosyaları açar gibi yapıp açmadan kapanıyor. Genişletmek için tıkla ... ilginç.
cesurpolis61 Üye arkadaşlar ben kurdum ama tel n8 dosyaları açmıyor hiç bir türlü çözümüde arkadaşlar sormuşlar ama kimse cevap yazmamış ben ararken 7.1 buldum ama ingilizce kurdum sorunsuzca açıyor word metin belgesi vs. menüsü 7.0 la birebir aynı buyrun link Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar ben kurdum ama tel n8 dosyaları açmıyor hiç bir türlü çözümüde arkadaşlar sormuşlar ama kimse cevap yazmamış ben ararken 7.1 buldum ama ingilizce kurdum sorunsuzca açıyor word metin belgesi vs. menüsü 7.0 la birebir aynı buyrun link Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Symbianizer Üye Telefonu hackli olmayan arkadaşlar signer programı kullanıp sertifikalandırırsanız sorun çıkmaz