Zero System Üye Kardeş Nokia N70 ile uyumlu demişsin ama N70'e PC suite ile yüklemeye çalıştım fakat uygulama desteklenmiyor dedi.
Kardeş Nokia N70 ile uyumlu demişsin ama N70'e PC suite ile yüklemeye çalıştım fakat uygulama desteklenmiyor dedi.
aryscat Üye denemekte fayda var bendeki office den iyi olduğunu umuyorum --------------- Ekleme --------------- Denedikten sonra yorum yazacağım buraya Emeğine Sağlık
denemekte fayda var bendeki office den iyi olduğunu umuyorum --------------- Ekleme --------------- Denedikten sonra yorum yazacağım buraya Emeğine Sağlık
tugberk16 Üye Konu Sahibi Zero System' Alıntı: Kardeş Nokia N70 ile uyumlu demişsin ama N70'e PC suite ile yüklemeye çalıştım fakat uygulama desteklenmiyor dedi. Genişletmek için tıkla ... uyumlu telelfon modellerinde öyle yazıyo.bi yanlıslık var demekki.. --------------- Ekleme --------------- kopyaci91' Alıntı: n73 destekliyormu Genişletmek için tıkla ... n73 için s60v3 bölümüne bakmalısın..
Zero System' Alıntı: Kardeş Nokia N70 ile uyumlu demişsin ama N70'e PC suite ile yüklemeye çalıştım fakat uygulama desteklenmiyor dedi. Genişletmek için tıkla ... uyumlu telelfon modellerinde öyle yazıyo.bi yanlıslık var demekki.. --------------- Ekleme --------------- kopyaci91' Alıntı: n73 destekliyormu Genişletmek için tıkla ... n73 için s60v3 bölümüne bakmalısın..
memMmet Üye ya bu lisanslı degıl galıba..belgeyı acıyo sonra ıkıncı sayfada kapatıyo hemen..ne iş yardımcı olursan sevınırım tesekkur ederım..
ya bu lisanslı degıl galıba..belgeyı acıyo sonra ıkıncı sayfada kapatıyo hemen..ne iş yardımcı olursan sevınırım tesekkur ederım..