fahrettin0322 Üye 100% çalışıyorda bu havıza kartına erişemiyor komik ama hafıza taşması diyor ne demek hafıza taşması bir fikri olan varmı arkadaşlar teşekkürler.
100% çalışıyorda bu havıza kartına erişemiyor komik ama hafıza taşması diyor ne demek hafıza taşması bir fikri olan varmı arkadaşlar teşekkürler.
brqFb Üye Tek kelimeyle on numara İşime çok yaradı DÜzenleme seçeneğiyle Okulda kopyalar benden sorulur pcde yazıyorum sınavda bul seçeneğiylede sorunun cevabı falan çok işime yarayan bir program quickOffice
Tek kelimeyle on numara İşime çok yaradı DÜzenleme seçeneğiyle Okulda kopyalar benden sorulur pcde yazıyorum sınavda bul seçeneğiylede sorunun cevabı falan çok işime yarayan bir program quickOffice
cetincenk Üye e71 de çalıştırdım excel de hücreye rakam girince hücrenin biçimini sayıya dönüştürmeden # şeklinde gösteriyor. rakam girilen hücrenin biçimini sayı yapınca düzeliyor
e71 de çalıştırdım excel de hücreye rakam girince hücrenin biçimini sayıya dönüştürmeden # şeklinde gösteriyor. rakam girilen hücrenin biçimini sayı yapınca düzeliyor
vagrant_sweety Üye kardeş eline koluna sağlık kurdum sorunsuz çalışıyor çook lazımdı bu pro bana eyvallah