volpan Üye telefondakiyle değişsin mi diye sormadı önceki sürüm güncelleme amaçlı sanırım ama süper oldu önceki ingilizce 6.0 dı ve ingilizceydi bu tükçe ve süper
telefondakiyle değişsin mi diye sormadı önceki sürüm güncelleme amaçlı sanırım ama süper oldu önceki ingilizce 6.0 dı ve ingilizceydi bu tükçe ve süper
haciorhan Üye arkadaşlar bende programı yüklerken dosya bozuk diyor ve yüklenmiyor neden acaba? ilginize teşekkürler
arkadaşlar bende programı yüklerken dosya bozuk diyor ve yüklenmiyor neden acaba? ilginize teşekkürler
craCaner Üye arkadaşlar benim tel 5700 temel paketi nasıl yüklerim(bende yok).yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
arkadaşlar benim tel 5700 temel paketi nasıl yüklerim(bende yok).yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
sagoo89 Üye Konu Sahibi craCaner' Alıntı: arkadaşlar benim tel 5700 temel paketi nasıl yüklerim(bende yok).yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sitesine bir bak,ya da google dan ara bulursun --------------- Ekleme --------------- kemal21' Alıntı: belirli bir süre sonra lisans istiyor tel n73 Genişletmek için tıkla ... teli hacklemen lazım yada sertifikalndır.... bende n73 te kullanıyorum 4 ay oldu lisans falan istemiyor
craCaner' Alıntı: arkadaşlar benim tel 5700 temel paketi nasıl yüklerim(bende yok).yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sitesine bir bak,ya da google dan ara bulursun --------------- Ekleme --------------- kemal21' Alıntı: belirli bir süre sonra lisans istiyor tel n73 Genişletmek için tıkla ... teli hacklemen lazım yada sertifikalndır.... bende n73 te kullanıyorum 4 ay oldu lisans falan istemiyor