nfsnihat Üye Hackli N95 8GB da yüklenemiyor hatası veriyor. Sertifikalandırıp tekrar denedim yine aynı sorun...
s3l3m6 Üye westhamfan' Alıntı: samsung galaxy mini için yükledim ama bi değişiklik olmadı kardeşim ne yapmalıyım? Telefonu yenidn başlat Genişletmek için tıkla ...
westhamfan' Alıntı: samsung galaxy mini için yükledim ama bi değişiklik olmadı kardeşim ne yapmalıyım? Telefonu yenidn başlat Genişletmek için tıkla ...
besim.farhan Üye Allah bu siteyi kahretsin ve yöneticilerini de!!! Hiçbir program uygulama çalışmıyor!!! Kapatın bu siteyi kapatın!!!!!!
Allah bu siteyi kahretsin ve yöneticilerini de!!! Hiçbir program uygulama çalışmıyor!!! Kapatın bu siteyi kapatın!!!!!!
samuray80 Üye kardeş çok güzel ama 5800 da sertifika hatası diyo servis sağlayıcı ile görüşün diyo ne yapmalı
zafer0706 Üye Selam; Nokia C5'te sertifika hatası veriyor. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...
Selam; Nokia C5'te sertifika hatası veriyor. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...