QtInfo v1.00 + Sensor Gallery v0.02 S^3 SymbianOS9.5 Qt-Signed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ЯReiS

Üye

Kolay-rapor-geliştirici yolunda temel Qt-ilgili bilgiyi göster, Symbian ve Maemo MeeGo için özel dikkatle.
Çalışmak uygulama için yerleştirilmesi için 4.7 t ihtiyaçlarının olduğunu not et.
Güncel olarak (Bütün bilgi, koşulan-zamanda elde edilir, zamanı derlemez) :* Qt uyarlaması* hareketlilik uyarlaması* yerleştirilen Qt modülleri* Qt'in, inşa ettiği göstermeler, ve bilgi* Webkit uyarlaması* SSL desteği* QtOpenGL desteği* Qt eksiklik yollarına biçimle* OS Firmware uyarlaması* ülkenin ve lisanın öyle, çabuk uyarlamanın, yerleştirilen pluginsin olduğu Qt* şebekeden (GSM IP) arayüzler ve adresler* müsait algılayıcılar* Qt'i gördüğü kullan* desteklenen şekli ruhsat vermek, ve plugin, (Giriş çıktısı) yollar* yerleştirilen Qt bileşenlerini (Paketlerden com. Nokia. Symbian, qt. Laboratuvarlar. Bileşenler, qt. Laboratuvarlar. Bileşenler. Yerli)* Multimedia aletlerine ithal eder, codecsi destekledi, ve yazı tipleri ve kendi lisanlar* donanım özelliklerini müsait kaplar* yerleştirdi (BT, WiFi? USB, Vibra...)
* ekran parametreleri* SQL sürücü kanalları, bilgiyi yayınlamak için destekledi:
* kütle-depolamada klasör* Pastebin* eposta* dosya
[/CENTER]

Arkadaslar tercume google amcadan ama kisaca soylemek gerekirse cihazda yuklu QT hakkinda bilgiler veren bu bilgileri kayit etmemize yarayan kucuk bir uygulamadir..ekran goruntuleri kendi telefonumdandir.

Ekli dosyalar

Tepkiler: whu-su, yutkun ve birmot

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

ЯReiS

Üye
ben tesekkur ederim duzenleyip konuyu actiginiz icin..

rowel35

Üye
bende yüklenmedi bu yahu... hala qt sorunum devam ediyor:S
ekranda şu yazdı QT 4.07(2) daha yüksek bi sürüm yüklü olması gerekli gibi bişi yazdı.:S
ben bu qt yi çözemedim kırıp atıcam n8i

birmot

Üye
saol işe yarıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...