Haber QRTIE QR Code Okuma - Yazma - Kullanma- Kaydetme Uygulaması Mağazada

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
QRTIE QR Code Okuma - Yazma - Kullanma- Kaydetme Uygulaması Mağazada
Merhabalar,

Bildiğiniz üzere akıllı telefonların vazgeçilmez özelliklerinden biridir QR kod okuma. Biz de bunu göz önünde bulundurarak QRTIE uygulamasını yazdık.

QRTIE; sade tasarımı, başlangıç ekranına hızlı QR kod okuma kutucuğu koyabilme, 9 tür QR kod okuyup, yazıp, kullanabilme ve QR kodları kaydedebilme, paylaşabilme, kopyalayabilme özellikleri ile siz değerli kullanıcılarımızın beğenisine sunulmuştur.

Katıldığımız bir yarışmayı kazanabilmemiz için uygulamayı puanlayarak bize destek olmanızı rica ediyoruz.

Teşekkür ederiz.

QRTIE:

Tepkiler: csH, BrahimOkumus, skynet ve 5 diğerleri
Güzel bir uygulama başarılarınızın devamını dilerim
Bu arada oyun düşünüyor musunuz?

4MaGuS

Üye
sonunda güzel bir barkot okuma var galiba hemen kurup deniyorum bu arada 9 farklı QR kod demişsiniz normalde kaç tür var acaba

Teşekkürler,uygulamayı indirdim güzel bir uygulama olmuş,ellerine sağlık.

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Güzel bir uygulama başarılarınızın devamını dilerim
Bu arada oyun düşünüyor musunuz?

Selamlar, mağaza yorumunuzu bekliyoruz

Oyun için de bir geliştirmemiz mevcut.

Teşekkürler.
sonunda güzel bir barkot okuma var galiba hemen kurup deniyorum bu arada 9 farklı QR kod demişsiniz normalde kaç tür var acaba

Yazım kuralı olarak bir çok tür mevcut (bkz.

Bizim tipten kastımız direk okunup işlenebilen kalıplar, örneğin email kodu.

Mağaza yorumunuzu bekliyoruz

Teşekkürler.
Teşekkürler,uygulamayı indirdim güzel bir uygulama olmuş,ellerine sağlık.

Teşekkürler, güle güle kullanın, kullandırtın

Mağaza yorumunuzu bekliyoruz.

beats

Üye
Sonunda hepsini içeren düzgün uygulama teşekkürler.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Demek istesem de 5 ile sınırlı.

Tepkiler: mesutcinik ve Esendağlı

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda hepsini içeren düzgün uygulama teşekkürler.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Demek istesem de 5 ile sınırlı.

O zaman , "Evet doğaçlamaydı, eyvallah abi"

Teşekkürler.

Tepkiler: beats

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilk qr kodumuzu da yaptık

Ekli dosyalar

Tepkiler: teAtalay

serinaga

Üye
Çok güzel bir uygulama olmuş, 5 yıldızı gerçekten hak ettiği için verdim, elinize emeğinize sağlık ...

emz

Üye
Sonunda bir QR kod okuyucusu buldum. Mağazadakilerin çoğu saçma saçma işe yaramayan programlardı. Çokça kullanırız artık

Yeni uygulamanız hayırlı olsun.
Yarışmada başarılar diliyorum.

Tepkiler: erknlmn ve teAtalay
Faydalı olabilecek uygulama, 5 yıldız verdim yorum bıraktım fakat uygulamada çok fazla reklamınız var, 3 tane uygulama fonksiyonu var, 6 tane facebook, twitter gibi bağlantı linkiniz var. Bunları ayrı bir yere koyup mesela bize ulaşın başlığı altında gibi yerde bulundurabilirsiniz. Ayrıca uygulama fonksiyonlarının başlangıçta neyin ne olduğu belli değil, qr okuyucusunu bulmak biraz uğraştırdı. Arayüz biraz daha linklerinizden ziyade uygulama fonksiyonları ve bunların başlıkları ile beraber olsa çok daha güzel olabilir diye düşünüyorum.

skynet

Üye
Güzel uygulama eline sağlık fakat kayıtlı kodları silmeyi bulamadım Acaba o seçenek daha gelmedi mi ?

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilk qr kodumuzu da yaptık

Reklamı bu şekilde mi yapsak
Teşekkürler.
Abi tarattım QRTIE'ye kendi güncellemesini buldu.

İşte böyle de bir uygulama
Çok güzel bir uygulama olmuş, 5 yıldızı gerçekten hak ettiği için verdim, elinize emeğinize sağlık ...

Teşekkürler, sağ olun
Sonunda bir QR kod okuyucusu buldum. Mağazadakilerin çoğu saçma saçma işe yaramayan programlardı. Çokça kullanırız artık

Umarım çokça işinize yarar
Yeni uygulamanız hayırlı olsun.
Yarışmada başarılar diliyorum.
Sağ olun Özgür Bey, bugün 100'ü tutturabilirsek yolumuz açık Öneriniz için teşekkürler.

İlk tasarımda tile'lar altında başlıkları bulunuyordu ancak tasarımı bozduğu için kaldırdık. Öte yandan linkler konusu da bizim için sabitleşmiş bir tasarım aslında. Size kötü gelme sebebi ki haklısınız bence, az fonksiyon olması. Ancak sabit bir kalıp olduğu için değiştirmemeliyiz.

Teşekkür ederiz
Güzel uygulama eline sağlık fakat kayıtlı kodları silmeyi bulamadım Acaba o seçenek daha gelmedi mi ?

Kayıtlı kodları silmeyi bir sonraki release'e saklayalım dedik. Biraz acelemiz vardı da

Teşekkürler

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Qr kod okuma uygulamasına Qrlink vermek bence biraz komik olur

Ben de bunu düşünerek söylemiştim

QR Code + şimdilik diğer QR Code uygulamaları ile okutun

Ciddi söylememiştim zaten, haber metniniz gayet yeterli seviyede hoş olmuş, sağ olun

"İnternet başvurunuzu internetten yapabilirsiniz!!" mantığı gibi
hemen indirip deniyorum, sadece okuma değil yazma, kaydetme gibi özelliklerinin olması çok işime yarayacaktır.

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
"İnternet başvurunuzu internetten yapabilirsiniz!!" mantığı gibi
hemen indirip deniyorum, sadece okuma değil yazma, kaydetme gibi özelliklerinin olması çok işime yarayacaktır.

Umarım işinize yarar teşekkürler

Tepkiler: ceza87
elinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim