teAtalay
Üye
-
Konu Sahibi
-
Güzel bir uygulama başarılarınızın devamını dilerim
Bu arada oyun düşünüyor musunuz?
sonunda güzel bir barkot okuma var galiba hemen kurup deniyorum bu arada 9 farklı QR kod demişsiniz normalde kaç tür var acaba
Teşekkürler,uygulamayı indirdim güzel bir uygulama olmuş,ellerine sağlık.
Sonunda hepsini içeren düzgün uygulama teşekkürler.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızDemek istesem de 5 ile sınırlı.
Abi tarattım QRTIE'ye kendi güncellemesini buldu.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızilk qr kodumuzu da yaptık
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızilk qr kodumuzu da yaptık
Abi tarattım QRTIE'ye kendi güncellemesini buldu.
Çok güzel bir uygulama olmuş, 5 yıldızı gerçekten hak ettiği için verdim, elinize emeğinize sağlık ...
Sonunda bir QR kod okuyucusu buldum. Mağazadakilerin çoğu saçma saçma işe yaramayan programlardı. Çokça kullanırız artık
Sağ olun Özgür Bey, bugün 100'ü tutturabilirsek yolumuz açıkYeni uygulamanız hayırlı olsun.
Yarışmada başarılar diliyorum.
Öneriniz için teşekkürler.Faydalı olabilecek uygulama, 5 yıldız verdim yorum bıraktım fakat uygulamada çok fazla reklamınız var, 3 tane uygulama fonksiyonu var, 6 tane facebook, twitter gibi bağlantı linkiniz var. Bunları ayrı bir yere koyup mesela bize ulaşın başlığı altında gibi yerde bulundurabilirsiniz. Ayrıca uygulama fonksiyonlarının başlangıçta neyin ne olduğu belli değil, qr okuyucusunu bulmak biraz uğraştırdı. Arayüz biraz daha linklerinizden ziyade uygulama fonksiyonları ve bunların başlıkları ile beraber olsa çok daha güzel olabilir diye düşünüyorum.
Güzel uygulama eline sağlık fakat kayıtlı kodları silmeyi bulamadımAcaba o seçenek daha gelmedi mi ?
Qr kod okuma uygulamasına Qrlink vermek bence biraz komik olurReklamı bu şekilde mi yapsak
Teşekkürler
Qr kod okuma uygulamasına Qrlink vermek bence biraz komik olur
"İnternet başvurunuzu internetten yapabilirsiniz!!" mantığı gibi
hemen indirip deniyorum, sadece okuma değil yazma, kaydetme gibi özelliklerinin olması çok işime yarayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?