Babylon5 Üye elagozlu6718' Alıntı: ya arkadaslar bu python uygulamasının kısayolu elbette var saçmalamayın çünkü bi uygulamada buna ihtiyacım oldu şöleki : uygulamayı yükleyin ve pythonu açın diyor eee bunu nasıl yapcaz konuşarakmı sölicez aç diye !!! Genişletmek için tıkla ... Yuklenen python versiyonuna uygun PythonScriptShell programınıda bulup yuklerseniz istediğiniz kısayola kavuşabilirsiniz arkadaşlar..
elagozlu6718' Alıntı: ya arkadaslar bu python uygulamasının kısayolu elbette var saçmalamayın çünkü bi uygulamada buna ihtiyacım oldu şöleki : uygulamayı yükleyin ve pythonu açın diyor eee bunu nasıl yapcaz konuşarakmı sölicez aç diye !!! Genişletmek için tıkla ... Yuklenen python versiyonuna uygun PythonScriptShell programınıda bulup yuklerseniz istediğiniz kısayola kavuşabilirsiniz arkadaşlar..
aliayan Üye Python daha önce kullanmadım ----------Eklendi @ 12:30:57 ---------- Yazıldı @ 12:30:30 ---------- Şimdi kullanmaya başladım çok saol
Python daha önce kullanmadım ----------Eklendi @ 12:30:57 ---------- Yazıldı @ 12:30:30 ---------- Şimdi kullanmaya başladım çok saol
toprak00 Üye peki arkadaşla ZntxHan indirdim dosya gözüküyo ama dosya yi açamaya çalışıyorum açılmıyo