Python Uygulamaları nasıl calısır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Python Uygulamaları nasıl calısır
Selamlar, python telefonuma kurdum, bir kaç tanede uygulama kurdum python ıcın, fakat nasıl calıstırılıyor anlayamadım, once pythonu calıstırıp sonra uygulamayı mı acmak lazım, yoksa python acmadan sadece kurmak yeterlımı

Nokia E 72

Karahasan

Emekli Yönetici
Pythonu kurman yeterli zaten menüde gözükmez

Konu Sahibi
tamam hocam python kurulu, python ısteyen uygulamaları kuruyorum, dırek uygulamayı calıstıyorum oyle degılmı, calıstırdıgım zaman, telefon menusu asagı kayıyor, sonrada acılmıyor o uygulama ne ıs anlayamadım

--------------- Ekleme ---------------

son surum python kurdum, fakat uygulama lıstemde python dıye bısı yok, ama python uygulamaları sorunum aynı sekılde devam edıyor, menu aşağı dogru kayıyor, uygulamayı acınca, sonradan aynı yere gelıyor, scanner dıye bır uygulama bu

Karahasan

Emekli Yönetici
Python ama programı menüde gözükmez zaten başka programlardada ekran kayması yapıyormu?

kur

Üye
S60V3 LERDE python 1.9.5 veya 1.9.7 kurulu olmali..

bu sayfadan 1.9.7 lerin hepsini indir kur.
python yazan bir prg.kurulacak .onun icinde ornek python prg.larini gorecen.
ayrica bunlar python bazli kurdugun diger prg.larin calismasinada yardimci olur..

Konu Sahibi
aynen oldu sımdı, teşekkürler,

hocam ben 5800 kullanıyorum da python 2.00 kurmuştum ama python uygulamalarını(express cut,touch comic vb.)çalıştırmadı.sizce pythonun yanında başka şeyler de mi yüklemem gerekiyor?gerekiyorsa ne yüklemeliyim bir cevap verin...

Tepkiler: berkcan3655
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...