Pyramid bloxx 240*400 bilen varmı bi yerde bulamadım bi turlu klavyesizinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANiill

Üye
    Konu Sahibi
Pyramid bloxx 240*400 bilen varmı bi yerde bulamadım bi turlu klavyesizinden
ben media markt da samsung starı kurcalarkene pyramid bloxxu gördüm hoşuma kaçtı bende dedim onda var montemde neden olmasın aradım ama bulamadım buldukları klavyeliydi kaldırmaya calıştım (o kodu modu yapıştırrdım fln) ama olmadı xD o yüzden iyilik seven birisi klavyesini kaldırıp koyarsa cok mutlu eder beni teşkürler şimdiden

ege970

Üye
tamam veriyorum bir dakika

qimoo

Üye
Benim konlar arasında vardı ama..

ANiill

Üye
    Konu Sahibi

indirdim teşekkürler üstteki linkde olan dosyaları zaten teli aldığımda indirmiştim işe yarıyo zaten teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Benim konlar arasında vardı ama..
Konularına baktım zaten çok konu olduğundan daraldım bıraktım bi yerden sonra ama yararlı linklerin var saol yani o konudada

Aslında qimoo ya tesekkur etmem lazım çunku ege970 in verdigni indirdim dil secemedm haliyle oyun açılmada ama yinede uğraşmışsiniz teşekkür ederim qimoo sana ozellikle sagol

Aslında qimoo ya tesekkur etmem lazım çunku ege970 in verdigni indirdim dil secemedm haliyle oyun açılmada ama yinede uğraşmışsiniz teşekkür ederim qimoo sana ozellikle sagol

yusf1

Üye
arkadaşlar bide tam yapmak için şifresi olsa süper olcak nedir bilirmisiniz?

tolga_39

Üye
slm ben tolga tanışmak isterim sizinlen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...