cirkin_cocuk Üye kolay gelsın arkadaslar ben p 990 i kullanıcısıyım bırcok vıdeoyu ızleyemıyorum bana onerecegınız bır medya oynatıcı varmı calısacak sımdıden tsklr
kolay gelsın arkadaslar ben p 990 i kullanıcısıyım bırcok vıdeoyu ızleyemıyorum bana onerecegınız bır medya oynatıcı varmı calısacak sımdıden tsklr
Mr.Trojan Üye deimos' Alıntı: bu prog. ne işe yarıyor Genişletmek için tıkla ... arımov' Alıntı: wmv açarmı????????????????????????????? bu Genişletmek için tıkla ... Bu bir video oynatıcısıdır.Uyumlu video formatları başta yazıyor... Video uzantıları konu başında yazıyor...
deimos' Alıntı: bu prog. ne işe yarıyor Genişletmek için tıkla ... arımov' Alıntı: wmv açarmı????????????????????????????? bu Genişletmek için tıkla ... Bu bir video oynatıcısıdır.Uyumlu video formatları başta yazıyor... Video uzantıları konu başında yazıyor...
cakal_78 Üye lostewo' Alıntı: 6630da çalışanı varmıdır bu programın ?? Genişletmek için tıkla ... smartmovie 6630 da çalışıyor hocam bizzat şahidim
lostewo' Alıntı: 6630da çalışanı varmıdır bu programın ?? Genişletmek için tıkla ... smartmovie 6630 da çalışıyor hocam bizzat şahidim