PureView vs. ImageSense

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
PureView vs. ImageSense
htc polemik yapıyo sizce rasyonel düşünürsek hangisi daha üstün?...

PriZm

Üye
tartışılır ama ben Pureview diyorum.

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
yani ama adam 41 megapiksele gerek yok biz 8 megapikselle bunu katlıyoruz diyo...

arkadaslae hele bir pureview piyasaya ciksin ondan sonra karsilastirma yapilsin, daha henüz cikmadi pureview piyasaya.

yani ama adam 41 megapiksele gerek yok biz 8 megapikselle bunu katlıyoruz diyo...

E bu pureview'in daha iyi olduğunu kanıtlar çünkü pureview'deki kamera 5 MP o 41 MP olan şey sensör.Yani Pureview teknolojisi 5 Mp kamerayı yazılım ve donanım ile 41 MP yapıyor.Bu bilgi yanlış olabilir ama çok güvendiğim bir kaynaktan okumuştum.Ayrıca Olympus'ta Nokia'yla polemiğe girmişti.bizim 16 MP kameralarımızla yarışamaz diye ki daha telefon piyasada yoktu ve ne durumda bilen yoktu.Nokia'nın kamera konusunda telefon şirketleri arasında herzaman en iyi olduğunu biliyoruz.Tam diğer şirketler atak yapıp bu durumu bozmak üzereyken Nokia'nın verdiği bu büyük karşılı diğer şirketlerin karalayarak yok etmeye çalışması çok doğal.Bana göre donanımmış yazılımmış Nokia pek iyi bir dönemde değil -her ne kadar wp ile düzeleceğine inansamda- ama tasarım ve kamera konusunda bugüne kadar Nokia kadar başarılısını görmedim açıkcası.

Tepkiler: tandogucem
adamların dediği 8 mp ile en iyi görüntüyü yakalamak en net görüntüyü yakalamak... bende çok daha iyi olacaktır..

kaankrc +1

evet bencede nokia kamera konusunda dünyada 1. sırada. bunu ne htc ne lg neden android alt yapılı telefonlar geçebilir. Geçemeselerde ancak söyledikleri sözlerle lekelemeye çalışır. isterse en dandik yazılım olsun symbian yinede nokia alıcam abi. bu kadar yani .

Türe

Üye
Megapiksellerin aynı olduğunu varsayarak tahmin yapacak olursam ben ImageSense diyorum gerçekten çok güzel.

Düzenleme: ImageSense teknolojisi ile çekilmiş fotoğraflar ;

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

PriZm

Üye
Olympus haklı olabilir çünkü ne yaparsan yap o kadar küçük kamera merceğinde 41 mp tam performans vermez.

sen git aynı sensörü bir dslr makinaya tak bak ne oluyor gör

erdgnblt

Üye

Olympus haklı olabilir çünkü ne yaparsan yap o kadar küçük kamera merceğinde 41 mp tam performans vermez.

sen git aynı sensörü bir dslr makinaya tak bak ne oluyor gör

Imagesense deki çok mu büyük ayrıca nano teknolojinin hangi tarafın merceğinde daha iyi olduğunu tahmin etmemek zor değil(Nokia). 41 Mp ama ek olarak Carl zeiss lens ile sunulmuş.
Nokia yı anca karalamaya çalışırlar. Anca googledan alsınlar gazı saldırsınlar nokiaya.

PriZm

Üye

bunun ımagesense ile ne alakası var? Olypus direk Nokiayı eleştirmiş Htc yi değilki.

ayrıca bütün firmalar gazı googleden almıyor merak etme

peki bu gazın kaynağı neresi ?

pureview ezer gibi, bir çıksında görelim..

ANIL

Admin
Eğer daha kaliteli fotoğraflar elde etmek istiyorsanız PureView'i tercih edin. Daha hızlı fotoğraflar çekmek isterseniz ImageSense'i öneririz. Ancak eğer her an yanınızda profesyonel fotoğraf makinelerinden pek eksiği olmayan bir cihaz isterseniz Nokia 808 PureView sizin olmalı.

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia808 en iyi kameralı telefon ödülünü almadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa nokia bu ödülü parayla mı aldı. Ayrıca htc titanII Lumia900 kamera karşılaştırmaları var bakabilirsiniz 16mp kamera lumia ile aynı resmi çekebilmek için yetmemiş htc ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...