.fatal1ty. Üye çok güzel bir program denedim ve oldu ancak bazen telefondan back yapınca geri gelmiyor program çok yavaş çalışıyor bu normal mi yoksa bluetooth ile alakası olabilir mi? Eğer seri işlem yapabiliryorsak bluetoothu değiştirebilirim.
çok güzel bir program denedim ve oldu ancak bazen telefondan back yapınca geri gelmiyor program çok yavaş çalışıyor bu normal mi yoksa bluetooth ile alakası olabilir mi? Eğer seri işlem yapabiliryorsak bluetoothu değiştirebilirim.
smfatih81 Üye Çok güzel bir program ama 5800 da hangi dosyayı yüklemem gerek tam bilemiyorum. Bilen varsa??
nalbantt Üye harika allah razı olsun --------------- Ekleme --------------- harika allah razı olsun 6630 da çalıştı
harika allah razı olsun --------------- Ekleme --------------- harika allah razı olsun 6630 da çalıştı
1Ceko Üye program çok yavaş çalışıyor yalnız nokia 3230 üzerinden bağlantı kuramadım ben henüz çalışmalar devam ediyor paylaşım için teşekkürler.
program çok yavaş çalışıyor yalnız nokia 3230 üzerinden bağlantı kuramadım ben henüz çalışmalar devam ediyor paylaşım için teşekkürler.