ferhatv Üye arkadaşım teşekkürler paylaşım için fakat bu vodafone benden şifre istiyor ve onuda telefeona gönderiyor ztn bilsem neden üye olayım ki saçma geldi bana.
arkadaşım teşekkürler paylaşım için fakat bu vodafone benden şifre istiyor ve onuda telefeona gönderiyor ztn bilsem neden üye olayım ki saçma geldi bana.
bahmuz Üye yavv ben turkcellliyim internet sitesine giriyorum ama puk kodu öğrenme menüsünü bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
yavv ben turkcellliyim internet sitesine giriyorum ama puk kodu öğrenme menüsünü bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
Sehzade Üye Pin1 Kodu Bloke Çözme : **05*Puk Kodu*yeni pin*yeni pin # Arama Tuşu Pin2 Kodu Bloke Çözme : **052*Puk 2*yeni pin2*yeni pin2 # Arama Tuşu --------------------------------------------------------------------------------------------- Pin1 Kodu Değiştirme : **04*eski pin*yeni pin*yeni pin # Arama Tuşu Pin2 Kodu Değiştirme : **042*eski pin2*yeni pin2*yeni pin2 # Arama Tuşu Genişletmek için tıkla ... bu pratik bilgi cok hosuma gitti eline saglık
Pin1 Kodu Bloke Çözme : **05*Puk Kodu*yeni pin*yeni pin # Arama Tuşu Pin2 Kodu Bloke Çözme : **052*Puk 2*yeni pin2*yeni pin2 # Arama Tuşu --------------------------------------------------------------------------------------------- Pin1 Kodu Değiştirme : **04*eski pin*yeni pin*yeni pin # Arama Tuşu Pin2 Kodu Değiştirme : **042*eski pin2*yeni pin2*yeni pin2 # Arama Tuşu Genişletmek için tıkla ... bu pratik bilgi cok hosuma gitti eline saglık
Karahasan Emekli Yönetici fatih aran' Alıntı: telefonum biloko puk kodumu ööğrenebilirmiyim Genişletmek için tıkla ... Müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin.
fatih aran' Alıntı: telefonum biloko puk kodumu ööğrenebilirmiyim Genişletmek için tıkla ... Müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin.