TheNightMare.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Paylaşım için teşekkürler...
Eline Sağlık. Tasarımı Hakkında Bilgi Var mı? İnşallah Dandik Bi Tasarımı(Arayüzü) Olmaz
Teşekkürler.
Henüz Google Play Store'de yayınlanmadı. Bu yüzden Play Sore'deki Sahte uygulamalara inanmayın. Konudaki Resmi Orjinal sürümdür.google play de bi tane var ptt messenger, resmii gibi görünmüyor. bu o değil sanırim.
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resmi Sürüm dün itabriyle yayınlandı.Resmi sürüm ne zaman verildi. En son Başbakanımız kullanmıştı.
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
PttMessenger, signal tabanlı açık kaynak kod kullanılarak geliştirilmiştir. PttMessenger, tüm geliştirme hakları ile PTT A.Ş.'ye aittir. Zebrachat, PttMessenger'ın geliştirme aşamasında kullanılan proje ve ürün adıdır.RETWEET
Burak Demirkoparan @lifesteal3r
Hangi teknolojiler kullanılmış diye PttMessenger uygulamasının kodlarını açtım bir de ne göreyim zebrachat firmasından hazır satın alınmış bir yazılımı paket adını değiştirmeden PttMessenger diye yayınlamışlar.
Kazara markete yükleseler paket adı org.zebrachat.securesms olacak.
Sizce yerlimi değilmi ? Guvenilirmi guvenilmezmi? Mesajlasmamiz baskalari tarafindan okunacakmi?
SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O Haber daha yeni ciktı. Bizzat kendileri:Reis Bu Arada PTT Piyasada ki Apk Dosyalarının Bizimle Ilgisi Yok Gibisinden Açıklama Yapmış Diye Duydum Bu Doğru mu ?
Anladım Kardeşim Iyi Yapmışlar Bence. ZebraChat'inde Proje Adı Olduğunu Açıklamışlar Zaten.O Haber daha yeni ciktı. Bizzat kendileri:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresini yayinladilar ve Konudaki apk dosyasi da Oradan indirilmiştir.
Muhtemelen, Henüz bireysel kullanicilarin kullanimima acilmadigi icin Yukaridaki adresi de kisa bir sure icin de kaldirdilar. Ve Uygulama üzerinde bir suru dedikodular çıktığı icin, (Hangi teknolojiler kullanılmış diye PttMessenger uygulamasının kodlarını açtım bir de ne göreyim zebrachat firmasından hazır satın alınmış bir yazılımı paket adını değiştirmeden PttMessenger diye yayınlamışlar.
Kazara markete yükleseler paket adı org.zebrachat.securesms olacak. gibi dedikodular yayıldı.) PTT, Piyasadaki ki Apk Dosyalarının Bizimle Ilgisi Yok Gibisinden bir aciklama yapti.
Sonuç olarak Konudaki Tamamen orjinal APK Dosyası'dır.
Doğrusunu söylemek gerekirse: PTT Yukarıdaki Bahseddiğim dedikodular'dan korkuğu için ve Sadece Kurumlar Kullanabildiği için,Anladım Kardeşim Iyi Yapmışlar Bence. ZebraChat'inde Proje Adı Olduğunu Açıklamışlar Zaten.
Kesinlikle Haklısın Uygulama Piyasaya Resmi Olarak Çıkınca Her şey Anlaşılır Zaten Tasarımı Değiştirmezler, Paket Adını Değiştirip SürerlerDoğrusunu söylemek gerekirse: PTT Yukarıdaki Bahseddiğim dedikodular'dan korkuğu için ve Sadece Kurumlar Kullanabildiği için, İndirme Bağlantısını kaldırdı. ve Kamoyuna:
'Sitemizde kullanıcıların doğrudan indirebileceği bir uygulama dosyası bulunmamaktadır. PttMessenger'ı yalnızca kurumlar kullanabilir. Çeşitli internet sitelerinde sunulan PttMessenger adlı dosyalar, PTT A.Ş.'nin kurumsal anlık mesajlaşma ve haberleşme çözümü olan PttMessenger değildir.' Şeklinde açıklama yaptı. Olay bundan ibarettir.
İleride göreceğiz.Kesinlikle Haklısın Uygulama Piyasaya Resmi Olarak Çıkınca Her şey Anlaşılır Zaten Tasarımı Değiştirmezler, Paket Adını Değiştirip Sürerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?