psp 3004

Konu Sahibi
psp 3004
psp 3004 lazım satan varmı

Hangi ildesin acaba arkadasım. Oğlumun psp 3004 var 8 gb kart ile sana son ve pazarliksiz 250 ye satarım. Kılıfı 8 gb hafıza kartı ve şarj aleti ile. Cihaz gayet temiz 10 üzerinden 8 alır. Ben Ankaradayim.

psp 3004 ihtiyaçtan acil satiyorum fiyat 250 tl bedava kargo oyun dvd si 70'e yakın oyun içerir
makine çiziksizdir, sifir gibidir. Kirilmiş versiyondur. ürünün yaninda psp 3004'ün yaninda 4gb hafiza karti, sünger kilif, kulaklik, şarj ve bilgisayar kablosu ve oyun dvd'si de vardir. Sanalpazar'da ürünün ilani ve resmi vardir. cidden çok temizdir

Konu Sahibi
Hangi ildesin acaba arkadasım. Oğlumun psp 3004 var 8 gb kart ile sana son ve pazarliksiz 250 ye satarım. Kılıfı 8 gb hafıza kartı ve şarj aleti ile. Cihaz gayet temiz 10 üzerinden 8 alır. Ben Ankaradayim.

kırılmışmı

- - - Eklendi - - -

tam aradığım özellikte ama 200 lira param var başkakada yok yiğenime hediye olarak alacam

kırılmışmı

- - - Eklendi - - -

tam aradığım özellikte ama 200 lira param var başkakada yok yiğenime hediye olarak alacam

Abi benim düşündüğüm en düşük fiyat 240 ogrenci olduğum için para ihtiyacım var çok zordurumdayım yani bunun fiyatı daha 2 gun once 255 tl+alici oder kargoydu daha yeni değiştirdim
Yada abi istersen 05335965138 i ara yada belginikiz@gmail.com dan mail at görüşelim

Evet kırılmış ve yaklaşık 30 adet oyunuda DVD ye kaybedip verebilirim. Fiyat 250 tl ama. Teşekkürler.