Psiloc system tools

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meshwele

Üye
    Konu Sahibi
Psiloc system tools
Psiloc.System.Tools.v1.82.S60.SymbianOS

bu programı tam anlamıyla kullanabilen bi arkadaş varmı..yada herhangi bi sürümünü tam anlamıyla çalıştıran biri.. bu programın bütün sürümlerini yükledim ama işlevini görmüyo..sim kartı çıkarıyorum gene sim kartınızı takın dio..yanii uçuş modunu kullanan biri varmıı..cevap yazarsanız sevinirim..

çünkü gerçekten merak ediyorum..teşekkürler

paradoks

Üye
kardes o programı bende kullandım aynı hatayı bende de veriyor.am daha once yine ona benzer bi program kullanmıstım o gayet iiii calısıyordu.tek kusuru register istemesiydi.

kem_kar

Üye
1.82 versiyonu sx1 lerdede çalışmıyor. ama önceki versiyonları çalışıyordu
kullanıyordum bir aralar. yenisi çıktı diye kurulum dosyasını sildik , yeniside çalışmadı

Silinen Üye 28620

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bu programın 1.93 sürümünde bu hatalar giderilmiş durumda..Ancak ben c**ckli olanını bulamadım.Eger bulursanız çalışacağını düşünüyorum....

yyyyyy

Üye
arkadaşlar ben 6600 da system tools un eski bir sürümü ile randımanlı bir şekilde kullanabildim. anladığım kadarıyla crackli sürüm geçmiyor uçuş moduna birde programın telefon hafızasında kuruşu olması gerekiyor. hafıza kartına kurulduğunda diğer tüm programları taradığı için birhayli geç kalıyor bir saati bulabiliyor tarama.
daha önce yüklediğim sürümü ve keyenini bulamadım sanırım formatta gitti. elinde 1.31 sürümü olan arkadaşlardan rica etsek bu sürüm stabil çalışıyor. otobuste 6600 ile film izleme keyfini yaşadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...