korkutersan Üye teşekkür ederim.yükleyip hemen denedim.sanki tv yi biliyormuş gibi vestel zx yazdı.kızılötesinı etknlstrmdn çlştı.e66 da denedim.
teşekkür ederim.yükleyip hemen denedim.sanki tv yi biliyormuş gibi vestel zx yazdı.kızılötesinı etknlstrmdn çlştı.e66 da denedim.
turanncan Üye kardeş hangi sitenin duyuru bölümünden lisansı nasıl hallettin fazla anlamam yardımcı olurmusun
ekspermesut Üye bu e 71 ne cins bi telefonmuş ya programlara bakıyorum e 70 var e 72 var e 71 e uyumlu degil nasıl iş analamdım
bu e 71 ne cins bi telefonmuş ya programlara bakıyorum e 70 var e 72 var e 71 e uyumlu degil nasıl iş analamdım
STaT!C Üye psilocun sitesinde tüm kodlar var türk tv leri dahil Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O-Xan Üye Güzel program. Fakat her uydu alıcısını, televizyonu da destekliyor mu program bu da önemli. Yabancı üretimli bir program olduğu için Türkiye'de ki uydu alıcılarının ne kadarını destekler o da denemeye bağlı.
Güzel program. Fakat her uydu alıcısını, televizyonu da destekliyor mu program bu da önemli. Yabancı üretimli bir program olduğu için Türkiye'de ki uydu alıcılarının ne kadarını destekler o da denemeye bağlı.
hasman Üye ysgul' Alıntı: bu proğram e71 de neden çalışmıyor,bizdede kızılötesi var,bilen varmı nedenini? Genişletmek için tıkla ... programı indirdim fakat kurmadım soruna gelince bizdede kızılötesi var,menu>bağlantı>kızılötesi...
ysgul' Alıntı: bu proğram e71 de neden çalışmıyor,bizdede kızılötesi var,bilen varmı nedenini? Genişletmek için tıkla ... programı indirdim fakat kurmadım soruna gelince bizdede kızılötesi var,menu>bağlantı>kızılötesi...